Sekoita voisulaan hienonnettu tuore rosmariini ja suola. Ota voi huoneen lämpöön ja anna sen pehmetä. Hienonna punasipuli pieneksi kuutioksi ja freesaa se kattilassa
Ota liha huoneenlämpöön hyvissä ajoin. Kääri paisti tai filee pekonin sisään. Mausta myös balsamicolla ja hunajalla ja vatkaa kastikkeen joukkoon reilusti voita
Hienonna persilja, kuori valkosipulinkynsi ja murskaa se. Paista uunissa, kunnes sisälämpötila on 56 astetta (punainen sisus), tai 60 astetta (rosa sisus)
Moni sairastaa diabetesta tietämättään, ajoissa havaitun aikuistyypin diabeteksen voi saada kuriin liikunnalla, laihduttamisella ja lopettamalla tupakoinnin
Jatka paistamista uunissa 40 minuuttia, tai kunnes lihan sisälämpö on 77 astetta. Ota liha uunista, kääri alumiinifolioon ja anna vetäytyä 10-20 minuuttia ennen kuin se leikataan ohuiksi viipaleiksi
Lisää jauheliha ja sekoita, kunnes taikina on tasainen. Sekoita korppujauhot kermamaitoon ja anna turvota noin 15 minuuttia. 1 rkl hienonnettua sipulia
Käytä kalanmuotoista piirakkavuokaa, jos sellainen on ja painele puolet taikinasta piirakkavuoan pohjalle (voit valmistaa piirakan myös muun malliselle piirakkavuoalle)
Sulata voi kasarissa, sekoita jauho voisulaan ja vatkaa paistoliemi joukkoon. Paistoaika on suunnilleen 1 ½ - 1 3/4 tuntia. Mittaa paistoliemi, vispaa paistovuoka vedellä ja lisää tarvittaessa lihalientä, että nestettä on 6 dl
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.