Minulla ja miehelläni on lampaanlihasta sama kokemus nuoruusvuosilta. Olemme joskus syöneet villakintaan makuista kuivaa lammasta ja sen jälkeen olleet monia vuosia kyseistä lihaa syömättä kun ajattelimme että se vain on niin kamalaa
Mustekala on täysin hiilaritonta, joten se sopii karppaajalle oikein hyvin, mutta sisältää myös rasvaa melko vähän, joten tilannetta oli kompensoitava kreikkalaisen perinteen mukaan reilulla määrällä oliiviöljyä
Ja niitä on ihan muutama ehtinyt kertyä. Kokonaisena sekaan heitetty chili antoi juuri sen hennon, mutta ratkaisevan särmän, joka helposti jää uupumaan, kun pitkään haudutetun ruoan maut alkavat tasaantua ja tavallaan myös miedontua
Hiero lapaan (vaihtoehtoisesti voit käyttää myös potkaa tai niskaa) suolaa ja pippuria. Nosta liha uunivuokaan ja lisää kaveriksi puolitettu valkosipuli
Maukas karitsanliha hautuu uunissa mureaksi lähes itsestään ja perunamuusi saa pirtsakan ilmeen punajuuresta ja vinkeän makuboostin persiljastaja dijon-sinapista
Padan voit pyöräyttää vaikka karjalanpaistilihoista. Resepti on siis näiltä osin täysin muokattavissa makusi ja mieltymystesi mukaan ja mitä lihaa sattuu olemaan parhaiten saatavilla
Vuoden ensimmäiset auringon-otot on otettu ja nyt kehtaa sitten vihdoin laittaa. ehdottomasti luonnon paljous ja vihreys, järvessä uiminen, sauna (saunakaljaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.