Soijaa. Alkuperäisessä ohjeessa ainekset hienonnettiin monitoimikoneessa tahnaksi ja sekoitettiin soijan kanssa mutta veitsellä hienonnettuna toimii myös hyvin
P. o. r. m. i. e. h. n. k. a. s. v. t. y. ö. l. p. ,. j. u. S. ä. -. M. d. V. K. b. N. H. T. 8. c. w. g. 2. 1. (. ). 4. 5. 3. G. B. A. E. f. 7. R. a l. k g. t l
N. ä. i. n. p. s. e. a. l. k. u. o. t. m. h. v. K. j. r. b. ,. ". V. d. y. H. 1. c. 2. ö. w. ½. D. -. P. (. f. ). L. S. A. O. g. R. 0. °. C. 5. 6. d l. k g
Lautaselle päätyi lampaan ulkofilettä, couscousia ja tuoreminttukastiketta. Lampaan ulkofilee. Tänä pääsiäisenä vesirokkoa ja flunssaa poteva potilasjoukko aihetti sen, että pääsiäisaterian oli valmistuttava nopeasti
Saksanhirven liha on hienosyistä, ja erittäin mureaa. Herkkutatti-sipulipaistos ja puolukka-karpalo kastike tuovat riista-annokseen metsäisiä makuja, ja aldenteksi kypsennetyt timjamiporkkanat mukavaa purutuntumaa
Avainsanatkausiruoka, kurpitsa, lammas, lampaan ulkofilee, lähiruoka, myskikurpitsa, Pekkolan tila. Monet ajattelevat, että karitsa ja lammas ovat vain kevään kausiruokaa
Lampaan sisäfileestä on tullut viimeaikoina valmistettua paljon ruokia. Mutta minkäs sille mahtaa - mureaa, maukasta, edullista, helppoa lihaa ja käsittääkseni eettisemmin tuotettua kuin naudanliha
suola ja pippuri. Hienonna yrtit ja sekoita niihin muut marinadin ainekset. Poista fileistä mahdolliset kalvot ja laista ne marinadin kanssa muovipusiin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.