P. o. r. m. i. e. h. n. k. a. s. v. t. y. ö. l. p. ,. j. u. S. ä. -. M. d. V. K. b. N. H. T. 8. c. w. g. 2. 1. (. ). 4. 5. 3. G. B. A. E. f. 7. R. a l. k g. t l
N. ä. i. n. p. s. e. a. l. k. u. o. t. m. h. v. K. j. r. b. ,. ". V. d. y. H. 1. c. 2. ö. w. ½. D. -. P. (. f. ). L. S. A. O. g. R. 0. °. C. 5. 6. d l. k g
1 ½ kg lampaan ribsejä, leveinä paloina. 1. Sekoita kastike. Suolaa liha. 2. Laita lihat grillille ja kääntele 5 minuutin välein, penslaa koko grillauksen aikana kastikkeella
Harjoittelin pääsiäislampaan tekoa ja tänä vuonna eri tapaan kuin aikaisemmin. Nyt tarjolla olisi lampaan ulkofilettä, jonka paistoin sellaisenaan ilman marinointia, pannulla
Tein siis muistikuvien perusteella osittain samankaltaisen kokonaisuuden, joka koostui tässä tapauksessa lampaankareesta, yrttisestä couscousista, täytetyistä paprikoista, tzatzikista ja quesadilla-leivistä
4 annosta3-4 luun verran lampaan karetta per ruokailija2 napakkaa munakoisoa8 kypsää luumutomaattiaextra virgin -oliiviöljyä8 valkosipulinkynttä kuorineenkuivattua oreganoamerisuolaa ja vastarouhittua mustapippuriatuoretta basilikaa tai meiramia1 suuri kourallinen tuoretta minttuahyppysellinen suolaa ja sokeriahyvää punaviinietikkaaPane uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Leikkaa lampaankare annospaloiksi (joko 3-4 luun seteiksi tai yksittäisiksi "tikkareiksi"), annostele lautasille kasviksia ja lihaa ja valuta viimeiseksi koko annokselle fantastista minttuöljyä. 3-4 luun verran lampaan karetta per ruokailija
Lampaan sisäfileet jäivät yli viikonlopulta ja niiden kanssa oli keksittävä joku lisuke. vegaanille kasvispaistosta, lakto(-ovo)vegelle kasvispaistosta ja salaattjuustoa + balsamicosiirappia ja sekasyöjälle koko satsi lampaanfileineen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.