Sulata pakastettu lampaanpaisti hitaasti jääkaapissa. Suunnilleen kymmenkunta vuotta meillä on ollut tapana syödä pääsiäisateria jo pitkäperjantaina aikataulusyistä
Yrttivoi sopii broilerin, porsaan, lampaan, kalan ja äyriäisten kanssa. Sekoita hienonnetut yrtit pehmeän voin joukkoon, muotoile tangoksi ja kääri voipaperiin
Tarjoalampaanpaistin lisäksi rikottuja palsternakka-perunoita. Kuori ja puolita valkosipulinkynnet. Tee paistiin veitsellä pieniä viiltojaja työnnä valkosipulit viiltoihin
I. s. o. ä. i. d. n. a. k. e. l. m. p. t. u. L. r. T. h. v. j. S. ,. H. y. 8. V. w. f. O. A. 1. M. ". J. N. ö. R. -. 2. (. ). Y. Ä. P. K. E. +. U. _. 9. 0. 3. g. =. 5. 6. 7. ➔. D. /. _ l. k g. d l. t l
O. n. p. a. s. o. l. u. t. i. h. m. v. ä. e. P. ö. y. j. r. g. L. J. k. ,. (. f. ). 6. 7. 8. 0. N. d. ". K. 1. 3. 2. b. T. H. A. -. 5. C. M. /. S. Y. ) l. k g. t l
Pyyhi lampaanpaisti ensin kuivaksi talouspaperilla ja sivele se sitten oliiviöljyllä. Ota paistiin kauttaaltaan kaunis ruskea paistopinta kuumalla paistinpannulla ja mausta paisti runsaalla suolalla sekä mustapippurilla
M. a. -. r. t. i. s. o. k. e. n. j. l. S. ä. v. p. y. ö. m. u. h. f. ,. N. 4. V. 1. 5. 0. g. 2. 3. d. /. 8. 7. Y. ½. (. ). L. K. H. A. T. *. ü. b. ô. Ü. P. d l
Yrttivoitja maustevoit. Niinpä katsoin voipaketin pohjasta tuoteselosteen ainekset. Perinteisen ranskalaisen keittiön aarteisiin kuuluvat ehdottomasti erilaiset yrttivoit
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.