Välillä yksi nousee ylitse muiden. Ruoka, jota tekee mieli kerta toisensa jälkeen. Tämän kevättalven ja talven suosikkini ovat olleet koukuttavan maukkaat chorizolihapullat, jotka saavat lämpöä sopivasti tulisesta chilisestä tomaatti-papukastikkeesta
Hieman sitä ihmettelee itseään ja tottumuksiaan. Minä kun olen n. 99% lihamiehiä, niin saattaisi olettaa, että rasvainen, tahmea ja grillattu kilon biisonipihvi on lempiruokani
Pienellä muuntelulla perusmunakkaasta muovautuu ruokaisampi ja trendikkäämpi frittata, joka on erinomainen kiireisen, väsyneen ja supernälkäisen arki-illan pelastava ritari
Pinaatti-kesäkurpitsapiirakkaNäin se taas syksyn tuulet alkavat puhallella ja arki on täällä. Sehän ei tietenkään tarkoita, että arjen täytyisi turruttaa myös keittiössä touhuajat
Viime aikoina olen himonnut kvinoaa ihan järjettömästi. Siis juuri silloin, kun kvinoaa ei tunnu löytyvän yhdestäkään kaupasta ja kun viimein löytyy, huomaan unohtaneeni lompakon kotiin
Tom Yam keitto on yksi lempiruoistani. Voisin helposti syödä sitä joka päivä. Jokainen lusikallinen tätä taivaallista nestettä on kuin paras Michelin tähden ravintolan annos
2 annostaValmistus 20 minuuttia4 kananmunaanoin 1 ½ dl maitoa40 g pinaattiapieni tomaatti4 kevyesti savustettua kinkkuviipalettasuolaapippuriaoliiviöljyäkevätsipulia4 paahtoleipäämajoneesia tai levitettäLeikkaa isot pinaattilehdet paloiksi ja kypsennä niitä keskikuumalla pannulla oliiviöljyssä vaan muutan hetken niin, että ne vähän kutistuvat, mutta sälyttävät kauniin vihreän värinsä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.