Rosmariini-broilerkiusaus. Löysin valion sivuilta tämän hyvän kiusausohjeen. Olipa todella maistuvaa, MUTTA huomioi jos perheessä pieniä lapsia niin laita ainakin tois
Ajattelin kokeilla vihdoin enchilladoja, vaikka ajatus tuntui oudolta, sillä tortillojen (aka burritojen) ideana on mun mielestä tuoreet ja rapsakat raaka-aineet yhdistettynä mehevään lihaan
Dim sumit, gyozat, samosat, raviolit ja gnocchit ovat kaikki eräänlaisia dumplingeja. Suomeksi kutsuttuja mykyjä eli kypsennettyjä ja (ehkä) täytettyjä taikinapalloja löytyy muodossa tai toisessa lähes jokaisesta kulttuurista
Hummus. Ensimmäisen kerran maistoin tuota kikhernetahnaa Israelissa lomareissulla. Eräänlaisen lattuskaisen ja rullatun lihatäytteisen leivän välissä se ei maistunut juuri miltään
Shish Barak - Libanonilaisia dumplingeja. Varmaan jokaisella ruokakulttuurilla on oma tapansa tehdä dumplingeja eli "nyyttejä" tai "lihatäytteisiä taikinapalloja"
Pelmenit - Пельмени - on venäläinen, Siperiasta kotoisin oleva ruokalaji, joka valmistetaan käärimällä yleensä jauhelihasta valmistettu täyte ohuen vehnäjauhoista valmistetun taikinan sisään
Luin joku aika sitten yhdestä Aurinkorannikolla ilmestyvästä viikottaisesta englanninkielisestä sanomalehdestä, että venäläiset ovat nykyään jo toiseksi suurin ulkomaalaistaustainen asukasryhmä
Tarjoa pinaattiohukaiset puolukkasurvoksella kurkun ja tomaatin kera. Torilla oli niin hemaisevia pinaattilehtiä, että en voinut vastustaa kiusausta, ostin niitä
1. Keitä raviolit pakkauksen ohjeen mukaan. 2. Murskaa valkosipulinkynnet ja kuullota öljyssä. Lisää tomaattimurska, ajvar, hunaja, oregano, suola ja mustapippuri
1. Keitä vasikkafondia chilin, inkiväärin ja valkosipulin kanssa hiljalleen noin 10 minuuttia. Siivilöi pienisilmäisellä siivilällä ja kaada se sitten takaisin kattilaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.