Maustamattoman vissyn saa tuunattua astetta kiinnostavammaksi (ja kauniimmaksi. ) tarjomalla sen lasisesta kannusta, johon on lohkottu sitruunaa, höylätty pitkiä kurkkusuikaleita ja lisäksi silputtu pikkuisen sitruunamelissaa
5. t. ä. p. i. v. G. I. -. r. u. o. k. a. l. A. g. E. n. e. m. O. L. U. T. j. K. H. V. M. s. (. ). d. z. ,. h. P. c. F. C. N. w. Y. S. y. J. ö. 1. 3. b. 9. &. Ä. t t. d l. t l
Saunomiseen taas meni aikaa, koska hypimme pari kertaa vastasataneeseen lumeen ja lopuksi istuimme katetulla terassilla lämpölampun alla olutta siemaille – aaah
Mietein loppuviikolla, mitä sitä tekisi karjalanpaistilihoista sunnuntaina ruoaksi. n tölkissä, käytin olutta pikkaisen alkuperäistä enemmän, enkä aluksi lisännyt pataan ollenkaan vettä, koska olut riitti hyvin peittämään lihat
Mutta lopputuloksena tuli taikina, jossa oli makua ja pintä jäi kivan rapeaksi. Tämän jälkeen olemme friteeranneet ihan tavallisessa kattilassa ja lopputulos on ollut jo senkin takia parempi
Niihin voi käyttää olutta, viiniä tai sampanjaa. ”Tee enemmän keittoja”. ”Meillä ei keittoja syödä. a) en ole koskaan tullut ajatelleeksi, että keitto olisi jotain sellaista, jota ei voi syödä -> olenko tippunut kehityksen kelkasta vai pelkästään vanhanaikainen
Kumpikin kaljamarinadi sopii possunpihvien maustamiseen erinomaisesti. Muitakin marinadeja lihalle löytyy runsaasti täältä Hiidenuhman keittiössä -blogista
Merimiespihvit tuntui liian hienolta nimeltä tälle ruoalle, sillä jouduin ostamaan lihaksi valmiiksi paloiteltua naudan kuutiolihaa (olivat kyllä aika isoja) ja siitä tulee makuuni turhan pieniä viipaleita
Yleensä merimiespihveissä käytetään nesteenä olutta, mutta koska tässä huushollissa ei käytetä olutta missään muodossa, olen soveltanut ohjetta ja onnistunut saamaan herkullisen ruoan, jota kaikki ruokailijat kehuivat
Sen kanssa tarjottiin raikas kasvismix ja remoulade-kastiketta. Päätettiinpä pitkästä aikaa tehdä klassikko ruokaa, johon myös valmistuksessa käytetään olutta
– Liian paksuja palasia toi juniori on leikannut. Mutta ei kerrota sille, tai sille tulee paha mieli ja se alkaa parkua, mutisee huru-ukko senior, Reijo Haapanen
Maustat vain kunnolla ja menee melkein yhdellä suupalalla. Vaatii hieman olutta. pisaratomaatteja. Tämä resepti on niin Liemessä blogin, Jenni Häyrisen kirjasta
Hyvin mieto oluen maku tulee läpi ja kun sen yhdistää muihin mausteisiin niin nami mikä ruoka. Olutta käytetään usein patoihin niin miksi ei toimisi tässäkin ruoassa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.