Tänään tein lohikastiketta kylmäsavulohesta, riisikasvishöystöä ja paistettuja bataatteja. Lohikastike on niin helppo, että tuntuu melkein huijaamiselta
Tänään oli taas kaupassa sellainen hetki että mitäs perkuletta sitä nyt sitten taas kokkailisi. Kuukaudessa kun tulee kokattua keskimäärin 30 lounasta ja 30 päivällistä, niin aina toisinaan menee sormi suuhun jos ei halua taas tehdä jollain samalla vanhalla reseptillä
Levitä lohikastiketta voidellun lasagnevuoan pohjalle ja sen päälle lasagnelevyjä. Levitä lasagnelevyjen päälle taas lohikastiketta ja sen päälle juustokastiketta
Oheinen aasilainen lohikastike sopii tarjottavaksi riisin kanssa. Siirryin vuoden vaihteen jälkeen töissä omiin eväisiin, sillä kyllästyin työpaikkani hiilihydraatti-rasva-eines -lounasvaihtoehtoihin
Kotona-blogissa, josta ohjeistuksen löysin, ruokalaji oli nimetty mausteiseksi lohipadaksi, mutta mielestäni hieman kuvaavampi nimitys olisi esimerkiksi mausteinen lohikastike
Itsellä tulee jostain tuntemattomasta syystä harvemmin tehtyä kalasta kastiketta. Kala on kuitenkin todella terveellistä, puhumattakaan siitä miten hyvää se on
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.