Kefir-porkkanakakku Se tuottaa lampaita, jotka vain määkivät eivätkä osaa itse ajatella. Oikein hyvää torstaiaamua kaikille Elämää Koivurannassa
Mein Name ist Kuchen, Flammkuchen Flammkuchen eli liekkipiiras, elsassilainen hiivattomasta vehnätaikinasta leivottu saksalaisten vastine valkoiselle pizzalle Tunnelmallisia makuja
10 tunnin patapaisti, eli perinteisissä lihapadassa maistuu nostalgia Suomalainen lammas, eli määkivät kansallisaarteet, ansaitsevat aina hehkutusta ja arvostusta. Ruokaa lauantaiksi, mitä tekisi mieli Soul of the Man
Flammkuchen - Elsassilainen liekkipiirakka Flammkuchen - Elsassilainen liekkipiirakka. Paahtaja. leivonta. Kommentoi juttua. Flammkuchen on pizzan kaltainen, yksinkertainen avopiirakka Paahtaja – Ruoka.fi
Tuliaisia maalta:karitsan munuaisia ja maksaa sherrysalviakermassa Bää-mää-bää lampaat määkivät lammashaassa aamulla, kun ne saivat heinää syötäväkseen. Munuaiset ja maksa odottavat valmistusta Signora Salvia
Rakkauden resepti: kanapiiras ja Bellingham The Bernard Series Old Vine Chenin Blanc Aurinko paistaa, alhaalla laaksossa määkivät lampaat, ulkoa kuuluu leikkivien lasten nauru. * * *. For English please see here Andalusian auringossa
Saksalaista liekkipiirasta eli sipuli-pekoni-flammkuchenLiekkipiiras on kotoisin Saksasta ja muistuttaa pitkälti pizzaa. Paikallinen piskuinen sanomalehti aina välillä yllättää Happylobster
Helppo mökkiherkku: rieska-tarte flambéet grillissä Grillaus, grillipizza, grillivinkit, hiiligrilli, liekkipiiras, pizzakivi, pizzan grillaus, Reseptit, rieskapizza, tarte flambée, Weberin grilli 8 pientä rieskaleipää Savusuolaa
½ päivää Porvoossa Meillä lampaat määkivät, ponit hirnuvat ja aasit huutavat. Viime kuun alkupuolella kävin nuorimmaisen kanssa kahden Porvoossa laatuaikaa viettämässä Mamman leivontanurkka
Kandanosin jättiläiset Karitsat huomaavat saapumisemme ja määkivät meitä kohden. Kreetan ikivanhoissa oliivilehdoissa on tunnelmaa Kreetan maku
Flammkuchen eli liekkipiiras Flammkuchen eli liekkipiiras on alun perin elsassilainen erikoisuus, joka perinteisesti tehdään aina tulikuumassa arinauunissa Ruoka.fi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.