Mäskipää vauhdissa taas – Bitter Siurunen
Vastahanka - erilainen ruokablogi
Vastahanka - erilainen ruokablogi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 4.5 kg sahtimaltaita
  • 0.5 kg caramünch
  • 60 min
  • 10 min
  • 35 litraa vettä
  • 90 minuuttia
  • 65-67 asteen välillä, eli jos jäähtyy liikaa niin nostetaan hetkeksi takaisin levylle
  • 50 minuuttia
  • 10 g humalaa sekaan antamaan aromia
  • 10 min
  • 20 asteeseen Tässä on aika välttämätöntä käyttää esimerkiksi kuparikierukkaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.