Pastaa lounaalla ja pasta nimi oli carbonara. suolaa ja mustapippuria. Pasta carbonara on saanut nimensä, ainakin Suomessa, miilunpolttajien mukaan mutta alkuperäisissä teksteissä puhuntaan hiilikaivosmiehistä
J. a. o. i. n. I. s. t. (. e. r. h. k. ). j. F. c. T. ö. ä. u. v. l. m. p. y. V. S. ,. d. M. 1. g. 3. 2. /. 0. 5. P. L. 9. f. R. 7. N. b. U. A. -. k g. d l. t l
Tälle helpolle pastaruoalle ei moni vaativampikaan ruoka vedä vertoja. persiljaa tai ruohosipulia. Riko munat kulhoon ja lisää joukkoon parmesaani raaste sekä mausteet
Roomalaisesta Carbonarasta on ollut meillä puhetta aiemminkin ja perusreseptikin jo löytyy. mustapippuria vastarouhittuna ja kevyesti pannussa paahdettuna
Pasta Carbonara, erittäin hyvä ja helppo arkiruoka joka valmistuu hetkessä. Aineksia ei paljoa tähän klassikkoruokaan tarvitse, mutta maistuakseen täydelliseltä se vaatii vain sopivassa suhteessa suolaa ja pippuria
Leikkaa pekoni ja palvikinkku suikaleiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Paista pekoni- ja kinkkusuikaleita paistokasarissa koko ajan sekoittaen, kunnes ne ovat ruskeita ja rapeita
Nopeita ja tosi helppoja tehdä, mutta maistuvat silti ihanilta. Näihin ei tarvita kuin muutamaa ainesta ja silti näistä saa ihania ja jopa juhlavia coctailpaloja
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.