Joskus voi käydä niinkin, että leivonnainen itsessään muistuttaa ystävästä tai läheisestä ihmisestä. Makumuistoilla on ihmeellinen kyky tuoda esiin tunnelmia vuosikymmentenkin takaa
Toisaalta myös se tosiasia, että Pikku-Kokki varttuu päivä päivältä ja pian olemme kaikki sen kuuluisan ”saman padan” äärellä, on saanut minut ajattelemaan arkiruokaa yhä enemmän
J. ä. l. e. n. o. m. s. a. t. i. v. h. p. k. y. r. j. P. u. d. R. Y. ö. ,. H. O. U. T. A. I. S. 2. g. M. 3. 1. 5. ½. L. 0. K. 6. 7. E. V. Ä. ¼. k g. d l. t l
Olettehan jo katsoneet Chef's tablea Netflixistä. Se sarja on huikea. Tota pitäisi kokeilla kotonakin. Talouden toinen osapuoli rakastaa kaikenlaisia nuudelikeittoja, mutta jostain syystä ei olla koskaan kokkailtu sellaisia kotona
M. i. k. ä. o. l. s. a. n. p. r. e. m. u. j. t. h. K. g. ö. v. ,. (. y. ). N. A. d. S. G. L. H. I. V. T. f. 2. 0. P. -. 1. 3. O. b. 7. °. J. 4. E. 5. Y. 8
Lähikaupan antimista pyöräytetyt proteiinipommit valmistuvat hetkessä ja maistuvat kaikille - eli kiitos ja ylistys purkkipavuille, jotka tekevät arjestani jälleen kerran maistuvampaa ja sujuvampaa
Ja on vieläkin. Maku on niin pehmeä, täyteläinen ja pauloihinsa kietova että voi ettien että . Kertooko tästä kakusta tarpeeksi se, että kuva meinas jäädä ottamatta kun koko kakku meinasi tulla nielaistuksi ennen sitä
Todellisuudessa marenki on suhteellisen helppo valmistaa, kunhan muistaa muutaman perussäännön. Marenkitehdas – suklaamarengitYksinkertaisuuden ylistys – raparperia ja jogurttimousseaPrimöörit – britakakkuHillasoilta – lakkajäädykeMelkein aito ja oikea Juuren suolakaramellikakkuTykkäsitkö
Bloggaamisesta on tullut kuluneen vuoden aikana entistäkin tärkeämpi harrastus, ja se näkyy blogissakin, vaikka yhä edelleen Viikonloppukokkion minulle puhdas harrastus
Kaipaisen kirja on nimensä mukaisesti aikamoinen ylistys speltille. Jo jonkin aikaa sitten testaisin Kari Kaipaisen kirjasta “Speltillä luonnollisesti parempaa” (Tammi), ohjetta Speltti-suklaacookies
Kyseessä on kahden ystävyksen ja kokkiammattilaisen ylistys säilömiselle. Juhlimme viime viikolla Ilkka Isotalon ja Santeri Vuosaran uutta Säilö & kokkaa - herkullisia makuja ympäri vuoden -kirjaa ravintola C
Vaikka muuta aiemmin väitin, en ilmeisesti olekaan tehnyt Mysi Lahtisen lipstikkakeittoa ennen, tai sitten hänellä on keitosta useampi versio, sillä tämä oli ihan mielettömän hyvä keitto
Kotimainen villiruoka haaste siis palautti hankinnan mieleeni ja googlettamisen jälkeen päädyin Sillä Sipuli -blogiin, jossa Merituuli ylisti mesiangervon makua ja vinkkasi sen sopivan vaniljasokerin korvikkeeksi
Loppukesästä vaihdoimme lehmänmaidon vegeversioihin. Kiitos ja ylistys soijalatte. Vegemaitovalikoima on nykyään pökerryttävän laaja ja tunsin suurta ahdistusta vegemaitohyllyllä - tai pikemminkin osastolla - kun kuvittelin kokeilevani kymmeniä erilaisia hintavia ja ällöttävän makuisia maidonkorvikkeita
Tämä yksinkertaisuuden ylistyson suosittu ja rakastettu pastaresepti ympäri Italiaa. Valkosipulista ja oliiviöljystä syntyy täydellinen kastike pastalle silloin kun kaapissa ei ole "mitään" ja palkkapäiväänkin on vielä hetki
P. ä. n. a. h. k. i. o. l. u. t. s. 1. ½. v. I. r. e. m. ,. d. 2. 0. j. N. S. y. p. f. (. ). J. V. 3. O. H. T. -. ö. R. b. w. 5. K. M. C. 9. L. U. E. Y. m l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.