Anna jäähtyä hieman ja tarjoa kermavaahdon ja luumukiisselin kera. Pannukakku tarjotaan perinteisesti luumukiisselin (ruotsiksi sviskonkräm) ja kermavaahdon kanssa
Lisäksi lehtikaali sisältää antioksidantteja jopa enemmän kuin monet marjat. Lehtikaali on aika kova eli sitkeä kaali syödä, joten marinoin sen, ensin poistin paksun lehtiruoteen ja pilkoin lehdet
E. d. e. l. i. s. ä. p. o. t. a. u. k. H. n. y. r. j. v. h. m. -. L. P. ,. ö. J. M. T. K. A. N. I. U. R. S. O. 1. 0. 5. g. /. V. (. 2. 4. c. ). 3. ". ) l. c m. d l
Savustuspönttökin löytyy, mutta olin laiska enkä jaksanut vaivautua sen suhteen (vaikka isä onkin yleensä se joka hoitaa savustamisen), joten tein uunissa
Mureke on se ruoka,mitä aika useinkin tehdään(tai usein ja usein,ehkä n. kerran kk) ihan vaan siksi, kun se on niin helppo lykätä uuniin,(ja on tietysti hyvää)milloin sinällään,milloin pekonilla peitettynä,milloin täytettynä,ilman lisukkeita tai lisukkeiden kanssa,kuten tässä sipulin ja omenan
P. a. r. i. v. k. o. h. u. p. e. n. m. t. M. ä. l. ö. y. f. s. ,. j. b. g. S. H. d. K. A. T. E. …. -. D. (. 1. 5. c. ). 2. 7. 0. 4. /. 3. L. 8. V. Y. 6. O. J. N. c m. d l. t l
T. e. i. n. p. k. u. s. o. l. M. t. a. -. m. r. y. ä. P. h. j. V. 3. 1. d. L. 5. Y. 2. v. ,. ½. S. K. (. ). J. 0. '. C. ö. 7. A. ". E. F. /. ) l. d l. t l
F. o. d. g. a. w. k. e. r. i. s. n. t. ä. y. v. m. p. l. j. H. u. ,. ö. h. Y. '. O. ). J. -. E. P. T. (. V. L. 3. 1. 5. 0. /. 2. K. S. M. N. c. R. 4. A. d l. t l
Tarjoa vaahto luumujenkera. Kaada liemi luumujen päälle ja anna marinoitua vähintään kaksi tuntia. Laita kattilaan kaikki ainekset paitsi luumut, ja keitä kokoon puoli tuntia
Leikkaa terävällä veitsellä pitkittäisviilto koko lihan pituudelta ja täytä luumuilla. Paina paistomittari lihan paksuimpaan kohtaan ja aseta liha rasvainen puoli ylöspäin ritilälle uunivuoan päälle
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.