Brita-kakkua on pitänyt testata jo pitkään. Tarkoitus oli alunperin tehdä raparperi-britaa kauden mukaisesti, mutta raparperit eivät vielä olleet kasvaneet riittävästi, joten suunnitelma b käyttöön ja täytteeksi tuli omenaa
O. m. a. i. s. ä. n. t. v. u. o. l. p. e. r. h. j. k. ,. d. y. K. b. g. M. -. B. c. ö. P. 1. 5. 0. 3. /. 2. 4. T. w. V. S. +. F. (. ). L. J. 7. A. *. ". I. E. d l. t l
Laita jäiset marjat kattilaan veden kanssa ja lisää agar agar, perunajauho tai tapioka. Kun tein Brita-kakun, mietin voisiko sen tehdä niin, että kiisseli olisikin jo valmiiksi marengin alla ja samalla saisi kaunista keroksellisuutta kakkuun, ilman valuvia täytteitä
Marjat näyttelevätkin suurta osaa minun leivonnassani. Juuri nämä kaksi marjaa sai minut inspiroitumaan näihin kesäisen pehmeisiin ja suussa sulaviin kuppikakkuihin
Kokeilin eka kertaa tehä Brita-kakkua Mantan ohjeella. Sunnuntaina käytiin sitte kattoo mieheni siskon pientä prinsessaa ni vietiin sinnekki mukanamme tällainen Brita-kakku
Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää joukkoon rahka, marjat ja hieman sokeria, sekä vaniljasokeria. 150-200 g pakastemarjasekoitusta tai tuoreita marjoja. 150-200 g pakastemarjasekoitusta tai tuoreita marjoja
Tällainen lämmin, suorastaan helteinen kesäpäivä suorastaan vaatii kakukseen Britaa. Tällä kertaa tein siitä pyöreän käyttäen kahta halkaisijaltaan 20-senttistä kakkuvuokaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.