Nyt tuoreista mustikoista ja vadelmista tehtyä mamman marjapiirakkaa. Kermaviilipiirakat maistuvat kyllä aina hyvälle, ja vaihtelua saa käyttämällä erilaisia marjoja ja vaikkapa hedelmiä
grahamjauhoapohjavaahdota. 100g voita1 dl sokerialisää siihen. 1 muna1,5 dl vehnäjauhoja1 dl grahamjauhoja1 tl leivinjauhettalevitä piirakkavuoan pohjalle ja vähän reunoillesen päälle laita marjoja haluamasi määrä (minä käytin vain noin pari desiä)täytejonka kaadat marjojen päälle2 dl kermaviiliä1 muna0,5 dl sokeria1 tl vaniljasokeriaPaista noin puoli tuntia +200 asteessa
Hyllyssäni on useita reseptikirjoja, painettuja kirjoja ja käsin kirjoitettuja vihkosia. Nykyään kirjoja tulee harvoin otettua esille vaan reseptit syntyvät tehdessä tai netistä ideoita etsiessä
&. K. ä. s. i. y. l. ö. ,. k. u. a. e. o. t. h. n. p. r. M. j. v. m. d. V. O. T. 1. S. 4. 0. g. /. 2. (. ). L. -. 3. 7. c. Y. P. I. ♥. H. Ä. A. b. N. f. d l. t l
&. T. ä. s. p. t. u. l. e. ,. m. a. i. d. o. n. g. r. j. k. N. h. y. v. ). H. ö. (. M. I. K. Ä. L. P. R. A. /. E. V. O. S. G. U. J. 1. 4. 0. 5. =. 2. 3. -. c. d l
Juhlapöydässä oli tänä vuonna lohinappeja (ohje Kinuskikissan), Cookieseja, Daim-muffinseja, parmesaanikeksejä (ohje Kinuskikissan), marjapiirasta, kasvispiirasta (ohje täällä) ja aina niin ihana Kuningatarkakku (ohje täällä)
Jälleen yksi pataruoka. Niitä on ilmestynyt tänne blogiin aika monta, varsinkin sen jälkeen, kun sain äidiltäni iki-ihanan ovaalin Le Creusetin valurautapadan
Banoffee on ehdottomasti yksi lempi jälkiruoistani ja tällä kertaa tein sitä kuppikakkujen muodossa. Banoffee koostuu yleensä murutaikina- tai keksipohjasta, kinuskista, banaaneista, kermavaahdosta ja pähkinöistä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.