Saamani ohje on peräisin Ruotsista ja siinä mielessä autenttisuuden todennäköisyys kasvaa heti eikä kyseessä taatusti ole mikään "suomalaiseen makuun" sovellettu ohje
rasvaja sokeri. Kuori japaloittele päärynät. voit hyvin käyttää myös vähän kovempia ja mauttomampia. Päärynät saavat upeaa lisämakua mausteliemestä, joten
- Pyörittele saman kokoisia pullia leivinpaperin päälle. 800g kananpojanjauhelihaa. 1,5dl korppujauhoja. - Paista noin 20min 225 asteessa tai kunnes pullat ovat täysin kypsiä ja kullanruskeita 800g kana
Broilerin ja kalkkunan jauhelihaa käytän taas mielelläni, mutta niistä valmistetut lihapullat ovat usein myös kuivia ja hajoilevia alhaisemman rasvapitoisuuden vuoksi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.