on monesti ehdottanut että ostaisimme vaihteeksi vaikka siikaa, niin en ole asialle ennen lämmennyt. Kalan fileointi onkin sitten jo oma juttunsa ja siitä löytää netistä paljon erilaisia videoita miten se oikeasti tehdään, minä tein sen kuitenkin seuraavalla tavalla
Kuumenna muutama litra vettä kevyesti poreilevaksi ja kaada joukkoon sopiva määrä viinietikkaa. Vesi ei saa missään nimessä kiehua, muuten uppomuna räjähtää veteen
Me molemmat, varsinkin muru tykätään tulisesta ruoasta ja varsinkin itse tulee tehtyä hyyyvin tulista, muru taas ruokaa tehdessä vähän hillitsee minua varten
Edellispäivänä meinasin heittää sen roskikseen, mutta jääkaappia siivotessa huomasin pari viikon päästä vanhenevaa tuorejuustoa, joten vanhat ainekset käyttöön
O. l. i. n. r. e. u. v. o. s. t. p. k. a. h. S. ä. m. y. g. E. d. K. j. N. ,. ö. M. A. I. R. U. L. T. w. b. -. 5. 0. 2. 6. H. 8. 1. P. ¾. B. 4. t l. d l
Sekoita seosta aina ohimennen, tattari pyrkii painumaan pohjaan ja pinnalle tulee punertava neste. Tämä lisäys tehdään mahdollisimman tasaisin väliajoin
1-1 1/2 dl talkkunaa (suosittelen vähemmän kuin enemmän, jottei mene liian tönköksi). 1-1 1/2 dl talkkunaa (suosittelen vähemmän kuin enemmän, jottei mene liian tönköksi)
Ei sitä lampaanviulua montaa kertaa viitsi syödä, aivan kuin ei joulukinkkuakaan. Joulukinkku uppoaa helposti hernekeittoon ja lampaanviulun lopusta tulee mainiota lammas-fetapataa
Ja muksut pois keittiöstä + hellan levy tarpeeksi pienelle, sillä kynttilät sulavat melko helposti. Jähmettyneen steariinin voit laittaa roskiin, mutta viemäriin sitä ei saa kaataa
Onneksemmesaimme tänä vuonna jälleen ostettua (hieman puolivahingossa) puolikkaan poronvasan. Käristyksen valmistusvaihtoehtoihin vaikuttaa se, mistä ruhon osasta käristys tehdään
Enkä nyt meinaa, että smoothieisiin kaadettaisiin sokeria pussista vaan sitä, että niissä käytetään esimerkiksi maustettuja jugurtteja ja mehuja ja paljon makeuttajia kuten hunajaa, siirappeja tai muita todella makeita
Tämä on se alkuperäisin versio ilmeisesti, uskon näin. Peitä tyynyillä esimerkiksi ja hauduta n. Kukkoresepti löytyi 1980-luvulta sen karjalanpipomiehen Jaakko Kolmosen kirjasta, Suomen pitäjäruoat. Kaada jauhoja alustalle ja taputtele vedessä kostutetuin käsin kämmenellä soikea, keskeltä paksumpi noin 1
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.