Hyvää itsenäisyyspäivää. Kuten viime vuonna pohdiskelin itsenäisyyspäiväämme ja mitä se minulle merkitsee ei ajatukset sen suhteen ole muuttuneet tänäkään vuonna
Pari viimeistä viikkoa ja varsinkin viikonloppua ovat olleet hyvin leivonnan täytteisiä. Olen leiponut kauden marjoista, jopa pienellä paniikilla, jotta saan ihanat mustikat, vatukat ja mansikat käytettyä ja maisteltua tehokkaasti
Viikonloppu ja paras hetki grillailulle on taas käsillä. Nostampa sen kunniaksi tämän meillä hyväksi havaitun kevyen grilliherkun jota tullaan varmasti tekemään myös tulevan grillikauden aikana useaan otteeseen
Anna korppujauheen turvota hetki maidossa. Lisää turvonneen korppujauheen joukkoon raasteet, hienonnettu sipuli, hienonnettu basilika, muna sekä mineraalisuola ja mustapippuri
Olen monta kertaa kuullut, että mustikka ja kardemumma sopivat loistavasti yhteen. Sairasloman lehtipinoa lueskellessa jäi erityisesti mieleen Baka -lehdestä (nro4) s
Whoopiet ovat vieneet sydämeni, niin kuin varmasti monen muunkin eikä syyttä. Whoopie-leivoksista voi vaivattomasti valmistaa mieleisensä muuttamalla taikinaa tai täytettä, ne on helppo koota pikkuleivoksiksi ja kuljettaa pienessä rasiassa vaikka lahjaksi
Näitä on tullut tehtyä jo useamman kerran ja tein näitä myös naposteltaviksi lauantain pippaloihin. Alkuperäisen idean näiden tekemiseen löysin Gina's Skinny Recipes blogista, josta on löytynytkin tosi monta hyvää reseptiä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.