Ryppyperunat ja mojo-kastike ovat tyypillistä erityisesti kanarialaiselle keittiölle. Niinpä minäkin päätin mojo-kastiketta kokeillessani tehdä lisäksi noita vahvasti suolatussa vedessä keitettyjä perunoita
Tapas-baari Madridin Plaza Mayorilla. Gastrodontin paluu makujen maailmaan. Jos arvon lukija on ihmetellyt, miksei minulta ole viimeiseen vuoteen tullut uusia päivityksiä, johtuu se siitä että menetin makuaistini sairaudelle viimeisen vuoden aikana
Joulupukki oli kuullut, että olimme olleet koko vuoden erityisen kilttejä. Lahjaksi saimme lomamatkan ja koko meidän suurperhe suuntasi talvella auringon lämpöön, Kanarialle
Niiden kanssa pitää ehdottomasti saada tuhtia mojo-kastiketta. Mojo-kastike1 punainen paprikapuolikas punainen chili siemenet poistettuna1 paahdettu leivänsiivu0,5 dl manteleita2 valkosipulin kynttä1 sipuli2 tl sokeria0,5 tl suolaa1 tl kuminaa1 tl sitruunamehua0,5 dl oliiviöljyä1 rkl makeaa chilikastikettaPalastele kaikki ainekset ja soseuta ne tehosekoittimella
Mojo-kastike sopii hyvin tarjottavaksi perunoiden kanssa. Mojo-kastike. Yritän välttää perunaa aina kun se vain on mahdollista – joskus se vain maistuu vastustamattoman hyvältä
Kuuba saapui tällä viikolla meidän keittiöön. Olen jo pitkään pyytänyt Natasiskoa kokkailemaan kanssani jotain kuubalaista, ja nyt vihdoinkin, suoraan Kuubasta lakeuksille jouluksi lentänyt sisko ehti tarttua toimeen
Ravintola Aune tarjoilee ryppyperunoita eli kanarianperunoita, harkäkompottia ja mojo-kastiketta. Kokkaamista torilla ja varhaisperunan ympärille rakentuvia herkullisia ruoka-annoksia – uuden sadon pottuja juhlistava Neitsytperunafestivaali toteutetaan Turussa tänä kesänä jo seitsemättä kertaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.