1 kg
munakoisoja ja (pieniä) kesäkurpitsoja 600 g (kirsikka)tomaatteja (osan voi korvata laadukkailla tölkkitomaateilla) 2 kpl pientä porkkanaa 3-4 kpl lehtisellerin vartta 1 kpl keskikokoinen sipuli 2 kpl valkosipulin kynttä n. 2 dl tuoretta, hienonnettua basilikaa 0,5 tl chilihiutaleita tai 1 kpl pieni, tuore chilipaprika 250 g mozzarellaa / 2 palloa 200 g parmesaanijuustoa (ei valmisraastetta) mustapippuria ja suolaa myllystä
Valmista juustokeitto ohjeen mukaan, suurusta se ja kaada kuumana vuokaan. Ripottele päälle juustoraastetta ja paista 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia
Munakoiso-kesäkurpitsavuoka (3 - 4 ann. Äitithän on usein hyviä ruoanlaittajia, niin myös mun äiti. Äiti teki tätä ihanaa kasvisruokaa hiihtolomalla ja jäin ihan koukkuun
Pitkästä aikaa ruokajuttua. Ja heti alkuun pahoittelen kuvia, tämän kyseisen ruuan valmistuksen yhteydessä touhusin miljoonaa muutakin asiaa, joten en ehtinyt mitään hienoja kuvia nappaamaan
Teimme pääruuaksi lammaspataa ja sen lisukkeeksi munakoiso-kesäkurpitsavuokaa ja sahramiriisiä. Sain tänä vuonna mieheltä erittäin mieluisen synttärilahjan
Munakoiso-kesäkurpitsavuoka oli kimmokkeena ja tuoreessa muistissa. No hyvinhän se. Mutta tämän moussakan valmistamiseen ei kannata rynnätä, jos aikaa on käytettävissä vain muutama tunti
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.