Belgialla on aina ollut erityinen paikka sydämessäni. Rakastan myös maan oluita yli kaiken. Siispä ei ollut yllätys että Hullareilta ostamani kani pääsi hautumaan belgialaisen Chimay-oluen ja juurisellerin kera herkulliseksi pataruoaksi
Työvaiheet. 1. Leikkaa kani paloiksi, irrottaen ensin mahdolliset sisäelimet (joista kannattaa säästää ainakin maksat), etu- ja takakoivet ja leikkaa selkä neljään osaan
Marchen ruokataivaan kirkkain tähti, Il Tiglio. 9. 8. 2014 by Vesa Jätä kommentti. Meri lautasella. Il Tiglio kuuluu ehdottomasti ravintoloiden parhaimmistoon Italiassa, ellei Euroopassa – meidän kokemusmaailmassamme
Espanjalainen tomaattinen kanipata crock-potissa. Huhtikuussa ollessani caminolla, söimme sisareni kanssa melkein joka päivä samanlaisen aterian, menu peregrinon
Pääruokana oli isännän valmistamaa herkullista kanipataa. Kanipataan oli leikattu mukaan maksa, joka oli todella hyvää, pehmeää ja miedonmakuista (sain myös Sampan maksapalat, kuten arvata saattaa
Ruskista kanipalat öljy-voiseoksessa. Lado pataan ja mausta suolalla ja valkopippurilla. Pilko pekoni pieneksi, leikkaa sipulit lohkoiksi ja porkkanat viipaleiksi
Paloittele kani kuuteen osaan. Pyöräytä palaset suolassa ja pippurissa. Paista oljyssä kullanruskeiksi. Kuullota hillosipulit ja valkosipuli oliiviöljyssä ja kaniliemessä, jos sitä on jäljellä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.