Ribsit ovat meillä yleensä kesäruokaa. Anna ribsien paahtua, kunnes ne ovat pinnalta kauniin ruskeita. Nyt kuitenkin Farangissa saimme maisteltavaksi sen verran herkullisen version, että pakko oli kokeilla kotonakin jotain samantyyppistä
Se on miljardi lisää ihmisiä syömässä eläimiä, juustoa, kananmunia – eivät he voi hifistella kyyttöjuustoilla, heidän pitää ryhtyä kasvissyöjiksi elleivät halua rääkätä eläimiä
Lokakuu liukeni liukkaasti ja mun ajanlaskussa viimeinen syyskuukausi, usein vähän masentavakin marraskuu pyörähti käyntiin tällä kertaa ihanan aurinkoisissa merkeissä
Visiteerasimme viikonloppuna Porin suunnassa ylppärijuhlissa ja ennen niitä poikkesimme ihan ehdottomassa pysähdyspaikassa Porin keskustan kirjastotalon yhteydessä sijaitsevassa kahvila Woimatilassa
jakso – Mieleinen-hunajavalmiste. Valko-, suippo-, puna-, kiinan- ja savoijinkaali, eriväriset kukka- ja parsakaalit sekä vihreä romanesku ovat tänä vuonna kasvaneet hyvin
– Fasaanin rintafileestä tekisin burgeripihvejä. Useimpien suomalaisten riistaeläinten metsästysajat ajoittuvat syksylle, joten loppuvuotta kohti pitenevät illat ovat oivallista aikaa ryhtyä valmistamaan kotimaan metsistä hankittua lihaa, mikäli sitä suinkin on saatavilla
Koulutetut kokit ovat asia erikseen, mutta miten on kiireisen arkisen kotikokkauksen laita. Vegyu eggie-nakit käyttäytyvät ihan kuin nakkien kuuluukin – ruskistuvat kauniisti rapeapintaisiksi ja pysyvät napakoina
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.