Nasigoreng on helppoudessaan ollut vakiovieras meidän keittiössä. Aitoa nasigorengia en ole koskaan maistanut, joten mulla ei oikeastaan ole aavistusta miltä tämän pitäisi maistua
NASIGORENG. Nasigoreng eli paistettu riisi on ihan superherkkua ja maistuvaa. Kasviksista mä itse tykkään nasigorengissa erityisesti tavallisesta ja parsa- sekä kukkakaalista, pinaatista, porkkanasta, kesäkurpitsasta ja paprikasta
-NasiGoreng on indonesialainen versio paistetusta riisistä, mutta tarkempaa määrittelyä sillä ei ole - se voi olla mitä tahansa yksinkertaisesta lisukkeesta täysipainoiseen ateriaan
NasiGoreng on maukas, helppo ja melko nopsa ruoka valmistaa. NasiGoreng. Varsin positiivista. Kerrankin onnistuin tekemään ruokaa, josta molemmat muksut tykkäsivät
Tällä oikein voitin Jalotofun reseptikilpailunkin. Hiphei ja vuosi kohta onkin päätöksessään. Nyt on tullut jaettua parhaat reseptini jo uuden vuoden pöytään ja tänään pistetään vuosi pakettiin jo hieman etuajassa, sillä huomenna en aio blogiani päivitellä, vaan keskittyä olemiseen ja hiihtämiseen Lapin rauhassa
Aiemmin valitsimme halvimman vaihtoehdon, mutta sittemmin siirryimme käyttämään hieman arvokkaampaa, kotimaista Jalotofua, joka kieltämättä on tuon hintaeron arvoinen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.