Ne eroavat tällä kertaa esittämistäni resepteistä sillä, että aikaisemmassa naudanpaistireseptissä marinointi tapahtuu vasta jälkikäteen ja kyseinen paisti on tarkoitus syödä kylmänä
A. l. u. n. p. e. r. i. t. a. k. o. s. m. h. d. ä. ,. j. v. P. '. L. b. O. y. ö. M. 6. 0. g. 2. c. 1. N. Y. K. T. 5. °. C. f. -. I. +. 4. S. (. ). z. V. d l. t l
N. a. u. t. o. n. m. i. l. e. v. ä. h. r. s. k. -. E. j. ,. y. p. ö. d. T. K. M. I. L. 6. 3. ). O. J. 1. g. (. P. H. f. 5. 0. 2. ½. V. *. 7. z. S. &. <. 3 l. k g. r k
P. e. r. u. n. a. m. s. i. o. h. y. v. ä. k. (. t. C. -. p. ). R. l. ö. d. c. j. V. ,. A. ~. 4. 7. 0. g. 1. 2. 5. K. J. S. M. D. L. ". /. b. " l. t l. d l
S. a. v. u. s. t. k. e. l. i. h. n. m. ä. y. r. o. j. p. K. d. f. A. V. U. T. E. N. D. L. O. F. I. 1. 2. 0. H. ,. ö. (. g. ). 5. P. B. M. C. R. J. /. 4. 3. b. c. d l. t l
R. i. s. t. a. k. u. l. y. n. e. h. d. o. m. j. r. ,. ä. ö. v. V. p. -. L. ½. 1. /. P. 3. 2. w. K. A. S. T. (. z. ). J. N. g. f. 8. 0. I. M. O. 7. 5. 6. E. d l. t l
K. u. t. e. n. a. i. m. k. r. o. ,. l. s. p. D. c. d. j. v. ä. E. -. y. M. h. ö. T. P. V. 8. 0. g. O. S. L. 1. 2. 5. 4. f. A. 3. (. F. C. ). H. z. 7. R. d l
Me tehdään usein itse pihvejä naudan sisäpaistista. ulkofile ja kuitenkin todella hyvää lihaa. Tällä kertaa kokeilin valmiiksi marinoitua, harmaasuolattua naudan paistia
En varmaan koskaan lakkaa hämmästelemästä sitä, miten älyttömän maukasta ja mureaa ns. Viime viikon nyhtöpossu hävisi kuin huomaamatta nälkäisiin suihin, joten kävimme hakemassa Hakaniemen kauppahallista parikiloisen kimpaleen naudan etuselkää
H. e. t. i. k. u. n. s. a. A. r. o. h. ,. m. ä. y. d. l. f. j. g. ". J. -. M. v. I. p. T. b. ö. (. ). E. K. L. O. z. S. P. N. 1. *. 2. 5. 3. c. 4. G. ½. C. V. 8. 0. k g. t l. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.