Tarvitset3 karitsan T-luupihviäsuolaamustapippuriarosmariinia½ dl vettä5 ml riistafondia2 dl kermaamustapippuria(rosmariinia) (suolaa)Tässä vaiheessa kastike ei ole kovinkaan esteettistä
Lähdetään siitä liikkeelle, että jokaisen itseään kunnioittavan lihansyöjän ja wannabe-barbarin tulisi edes kerran elämässä syödä kunnon T-luupihvi (T-Bone) Pihvi siis saa nimensä siitä T-kirjaimen muotoisesta luusta jonka toisella puolella on ulkofileetä ja toisella puolella sisäfileetä
Nämä karitsan t-luupihvithän olisivat mitä mainiointa grilliruokaa, mutta kun parvekkeella ei oikein mielellään tuota kärytystä tee, niin käytin valmistukseen grillipannua ja hellaa
Olen todella kyllästynyt siihen, että kun jaan kasvisruokareseptin, jonkun vitsiniekan pitää tulla kyselemään, eikö tuonne sosekeittoon voisi laittaa t-luupihviä ja maksaa
T-luupihvi ja glaseerattua kevätsipulia/sieniä grillistä. lihakarjan T-luupihviä. Kyllä lihan ja grillauksen ystävälle koitti kissanpäivät, kun lihakauppiaani
Heihoi kaikille. Yleensä en selittele blogitaukojani mitenkään, mutta nyt on jo muutama lukija kysellyt, että olenko lopettelemassa, kun postausrintamalla on ollut hiljaista
Pikkuinen Joel-poika kastettiin viikonloppuna ja hänen juhliinsa leivoin tällaisia nimipikkuleipiä. Sydämet pikkuleipiin on tehty siten, että ensin laitoin sinisen kuorrutuksen pinnalle
Kyljykset, ribsit, reisipalat, lapa, t-luupihvi…kaikki luullista lihaa. Jo vain. Vaikuttaa todella, että kesän ehdottomaksi grillihitiksi on muodostunut ribsit, nuo luut joissa on lihaakin
Kyssäkaali on raikas, miedon makuinen kasvis. Se on vähän ufon näköinen, hassu varsimukula. Sitä löytyy vaaleana ja liilana, mutta syötävä osa malto on aina vaaleaa
Maanantaitorilla Hanian oikeustalon takana on rauhallisempaa kuin keskustan lauantaitorilla. Myyjät ovat viikosta toiseen samoja ja tavoitteenani onkin heti kielitaidon karttuessa päästä juttelemaan heidän kanssaan ja kyselemään esim
T-luupihvissä on kahta lihaa eli sisä- ja ulkofileetä. Esimerkiksi Stokkan herkusta löytyy T-luupihvin lisäksi Porterhouse steak tai sitten härän kyljys eli Prime rib
Luen itse aina tosi mielelläni kirjoituksia valokuvaamisesta. Niistä saa usein hyviä vinkkejä ja vähän käsitystä siitä, miten muut saavat aikaan jotain, mihin ei itse välttämättä pysty eikä kykene
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.