Tomaatti-mozzarellapiirakkaPiirakkapohja (1 pyöreä piirakka). ( itse teen aina tuplana niin saan pellillisen) 100 g voita0,5-1 dl porkkanaraastetta1 dl vehnäjauhoja1 dl kaurahiutaleita1/2 tl leivinjauhetta1/2 tl suolaa1
R. a. k. s. t. n. y. v. i. h. e. r. j. o. m. u. p. ,. l. ". c. d. (. B. ä. ö. ). J. b. &. N. M. S. E. P. -. g. I. O. T. f. D. A. 2. 8. 0. 1. 3. /. 4. V. L. H. K. 5. 6. 7. 9. z
Parin hiilarin peruna-porkkanarieskat 10 kpl. Leivontakokeilut jatkuvat. Leipää meillä ei ole muistaakseni ostettu enää pariin kuukauteen ja isäntä ruoskutteli loput kaapinperältä löytyneet hapankorput eilen
Pataleipä on hurmannut Suomalaiset. Päätin testata oman versioni siitä kauralla ja siirapilla. Pataleivän salaisuus piileekin sen pitkästä kohoamisajasta hyvin pienellä hiivamäärällä
Ensiksi tein tomaatti-papukeiton, jonka jämät tuli hyödynnettyä oivallisena salsana. Nyt teen ryhtiliikkeen hävettävän pitkäksi venähtäneen bloggaustauon jälkeen
Vaihteeksi jaksoin taas aamulla miettiä jotain muuta syötävää. )1. Isompi tomaatti1. KananmunaJuustoaMausteita● Laita uuni lämpenemään 200° asteeseen● Leikkaa tomaatin hattu pois, koverra sisus lusikan avulla pois
Kun tomaatti ja pinjansiemen meni piirakkaan, ne huikkasi rosmariinin mukaan. Pohja. 75 g pehmeää huoneenlämpöistä voita, 3 dl vehnäjauhoja, 1,5 tl leivinjauhetta, ripaus suolaa, loraus vaaleaa lageria
Pohjan tein tällä ohjeella, jota vallan tykkään käyttää suolaisiin piirakoihin. Olimme sopineet treffata ystävien kanssa ja yksi heistä toi mukanaan tämmöisen vähän erilaisen piirakan
V. a. l. m. i. n. e. v. ä. h. t. k. u. p. s. j. ,. r. (. ). o. J. y. ö. d. L. T. f. c. F. -. P. S. O. E. D. I. 1. 3. 2. 0. 4. H. N. g. K. 5. 7. R. d l. t l
Tämä Jamie Oliverin Fiilisruokaa -kirjasta napattu resepti nostaa lihapadan uudelle tasolle. Käsiinhajoavan mureassa, useita tunteja hautuneessa lihassa, pehmeässä ja maanläheisessä sellerissä sekä pataruuan lämmössä on jotain todella kotoisaa ja turvallista
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.