Jos rakastaa aasialaista ruokaa, mutta tuntuu siltä että itse tehdyt curryt ja lakshat ja redangit sun muut ovat hieman liian monimutkaisia tai sisältävät vaikeita ja vieraita ainesosia, niin tässä on helppo, nopea ja tosi maukas resepti tuoreista aineksista aasialaisen keittiön ystäville
Kokeilin ensimmäistä kertaa naudanlihaa paistetuissa nuudeleissa ja sehän oli tosi hyvää. Olen aina pelännyt että naudanliha jää helposti sitkeäksi, jos ei sitä osaa valmistaa oikein
Löysin kaupasta suomalaista lehtikaalia. Olen odottanut milloin sitä saa, sillä haluan käyttää sitä sen suuren kuitupitoisuuden takia, 100 g päivässä täyttää kuitujen tarpeen
K. u. n. k. e. r. a. w. o. i. p. ,. t. s. T. ä. m. l. v. h. y. j. f. V. ö. -. E. d. S. A. P. H. M. O. 2. 5. 0. g. 3. 4. 1. (. ). c. N. L. R. J. B. W. t l. d l
Mureke on se ruoka,mitä aika useinkin tehdään(tai usein ja usein,ehkä n. kerran kk) ihan vaan siksi, kun se on niin helppo lykätä uuniin,(ja on tietysti hyvää)milloin sinällään,milloin pekonilla peitettynä,milloin täytettynä,ilman lisukkeita tai lisukkeiden kanssa,kuten tässä sipulin ja omenan
Paistetut nuudelit ovat tuttua mussutettavaa varmasti monelle meistä, mutta oletteko törmänneet kotona kuitenkiin siihen ongelmaan, että nuudeli menee mössöksi ja katkeilee pannulla
V. ä. h. n. o. l. u. t. k. e. i. ö. s. j. a. v. r. d. (. m. w. ). y. p. D. M. b. g. N. ,. J. A. E. R. -. T. H. 4. 5. 2. 1. c. 3. 0. 8. f. 6. +. O. L. S. /. K. ". I. ) l. d l
Mikäli haluat ateriasta ruokaisamman, nuudelien lisäksi sopivat hyvin vaikka Helin kananuggetit. Meira haastoi viisi Nelkytplusbloggaajaa kehittämään terveellisiä pähkinäreseptejä
Arkiruokien pelastajia on ehdottomasti erilaiset pakastekasvikset,ainakin meillä. Yksi lemppareista on wok-vihannekset,koska siellä on ihania papuja,vesikastanjaa yms
P. a. r. i. v. k. o. h. u. p. e. n. m. t. M. ä. l. ö. y. f. s. ,. j. b. g. S. H. d. K. A. T. E. …. -. D. (. 1. 5. c. ). 2. 7. 0. 4. /. 3. L. 8. V. Y. 6. O. J. N. c m. d l. t l
Eräs pakastealtaan kanasoppa inspiroi mua tekemään ihan ikioman kanasopan. Ja sanonpahan vaan, tää on mycket bättre än se siellä pakkasessa jököttänyt yksilö
Kuori juurekset ja sipulit. Pilko ne peukalonpään kokoisiksi paloiksi. Mausta poronpotkat suolalla ja pippurilla, jauhota ne kevyesti ja ruskista pannulla öljyssä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.