"Lihaperunasoselaatikon alkuperä vaikuttaa olevan Isossa-Britanniassa ja Irlannissa, missä hyvin samantyylinen ruoka on jo 1700-luvun lopulta asti tunnettu nimellä Cottage pie
Porkkanakakku on yksi ehdottomia suosikkileivonnaisia. Se on myös helppotekoinen ja kaltaiseltani amatööriltäkin se on ihan joka kerta onnistunut hyvin
Enään ei puutu piposta, kun pari senttiä ja tupsu, mutta tätä operaatiota haittaa, tuo oikea olkapää se, kun on nyt vihoitellut paripäivää niin vietävästi
Rutiinit ovat hauska juttu. SIllä siinä missä ne tekevät monen arjesta ’arkea’, tuttua ja turvallista niin hyvässä kuin pahassakin, niihin on myös helppo kangistua ja vaihtoehdoille sokaistua
Instagramia seuranneet ovatkin varmasti jo tietoisia viime viikon tapahtumista. Tosiaan nyt ollaan poikaystävän kanssa kihloissa ja kihlajaisiin leipomastani (paljon kehuja saaneesta) kakusta ajattelin jakaa reseptiä nyt teillekin
Sunnuntaina saamme jälleen ruokavieraita, jee. Tällä kertaa kutsutuista osa on kasvissyöjiä, joten ajattelin vaihteeksi suunnitella aterian heidän ehdoillaan, toisin sanoen tarjota koko seurueelle kasvisruokaa
Myös pitkät automatkat sekä lämmin keli voi kerätä kehoon ylimääräistä nestettä jonka johdosta jokainen vaa’alla näkyvä ylimääräinen kilo ei missään nimessä ole suoraan parissa päivässä kehoon kertynyttä läskiä vaan puhtaasti nestettä
New York-muki matkasi ensimmäiseltä NYCin reissultani Dubaihin, ja nyt sen koti on Helsingissä. ”Edes pientä sneak peakia”, pyysi ystäväni, enkä minä kyennyt sanoa ei moiseen
Aika on mennyt lämmittäessä torppaa, lumia luodessa ja ulkoillessa - kyllähän siinä helposti viikko jos toinenkin vierähtää ennen kuin havahtuu että pitäisköhän taas edes pieneksi hetkeksi istahtaa koneen ääreen
Resepti on taas Jennie Walldénin. Hoisin kyckling, Hoisin chicken, Hoisinkanaa. Hoisinkyckling. Ingenting i den här världen är att betraktas som normalt längre
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.