Pitkot ovat littanoita ja kypsyvät aika nopeasti. Jäähdytä pitkot ja koristele vielä halutessasi sokerivesikuorrutuksella tai sulatetulla valkosuklaalla
Joulupullat syötiin jo ja piti saada uutta tilalle. Korvapuustia teki mieli, mutta koska olin juuri edellisenä päivänä lukenut kanelin "myrkyllisyydestä" erityisesti pikkulapsille, en voinut niitä tehdä
Pannupulla, peltipulla, helppo pulla. (munaton). Postasin jokin aika sitten ohjeen helppotekoiseen peltipullaan, jossa taikinan ei välttämättä tarvitse vaivata lainkaan ja taikinaa kohotetaan vain kertaalleen
Näin suklaapitkon ohjeen ensimmäisen kerran syyskuussa tällä englanninkielisellä sivulla. Pian resepti löysi kuitenkin tiensä myös suomalaiselle Soppa365-sivustolle
Arkivapaalla ollessani leivon hyvin usein jotain jo heti aamusta. Viime viikolla tein kinkku-juustosarvia rotinoiksi arabialaisten maustekakkujen ja pitkojen lisäksi ystäväperheelle
Voit ihan hyvin napata idean tästä ja tehdä pitkot normaalia pullataikinaa käyttäen. Onneksi ohjeella tulee kaksi suurta pitkoa, joten toisen voi vaikka pakastaa, vaikkakin luulen, että meillä nämä kummatkin pitkot katoavat aika nopeasti
50-luku oli pullan eli ”vehnäsen” tai ”vehnäleivän” kultakautta. Sota-aika oli jäänyt taakse, joten viljaa, maitotuotteita ja sokeria oli jälleen vapaasti saatavilla
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.