Olen rakastunut punajuuriin. Syön niitä tähän aikaan vuodesta lähes päivittäin. Hyvän makunsa lisäksi punajuuret ovat terveellisiä, edullisia, ja kaiken lisäksi kotimaisia
Tiedättekö sen tyypin, joka tilaa ravintolassa aina saman annoksen. Ettei vaan sitten pety, jos valitseekin annoksen, joka ei osoittaudu suosikin veroiseksi
" Maailmassa, jossa yksilöllisyyttä ei enää ole ja kaikki aika, persoonallisuus ja vaivannäkö kohdistetaan työhön, ei ole tarvetta saati aikaa ruuanlaittoon
Oodi tomaatille eli uskomattoman helppo, hyvä ja monikäyttöinen tomaattikastikeNäitä alla lueteltuja aineksia ei tarvitse kaikkia laittaa yhteen tomaattikastikkeeseen, voi valita mielensä mukaan ja kokeilla erilaisia kombinaatioita
Back to basics. Viime aikoina on tullut väännettyä niin paljon erilaisia itämaisia juttuja, että nyt oli ihan pakko palata perusasioiden pariin ja valmistaa ehtaa saimaalaista ruokaa
Kesällä tulikin tehtyä vähemmän käsitöitä, mutta nyt taas alkoi langat ja mallit pyöriä mielessä. Tämän ihanaakin ihanemman ohjeen löysin sattumoisin Kardemumman talo-nimisestä blogista
Täällä Briteissä sää alkaa lämpenemään, eli pipokelit alkavat olla ohitse. Mä oon kuitenkin aika vilukissa, joten päätin neuloa ittelleni lettipannan korvia lämmittämään
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.