O. n. e. k. s. i. g. r. l. m. o. a. t. ,. ä. S. u. E. h. j. v. p. J. y. d. T. ö. K. G. b. q. -. Q. P. R. 1. 6. V. B. L. c. C. w. &. 3. 4. /. 0. 2. W. A. f. 5. Ä. N. x. k g. d l. t l
V. a. l. i. t. e. n. m. ,. ä. s. o. k. v. r. p. u. y. b. j. E. h. g. -. ). d. ". G. H. I. L. T. B. P. S. ö. R. (. 1. 5. 2. 3. K. A. N. J. 4. 0. k g. d l
M. e. i. l. ä. o. n. v. h. d. k. I. a. O. K. s. u. g. r. t. p. j. m. -. y. V. B. S. 9. 0. ,. ö. G. H. b. q. T. C. F. P. Q. c. L. 8. 1. 2. (. ). N. A. f. 4
Tämä grillikylki muistuttaa hyvin paljon Amarillon Rockefeller ribsien makua jos ei ole peräti ihan sama BBQ-kastike, mitä on käytetty Amarillon Rockefeller ribsien grillaamisella
Tämä on tällainen sekatekniikalla tehty grillikylki, sekä keitetty että uunitettu. Välillä jotain niin oikein äijäruokaa, pysyy tuo mieskin tyytyväisenä ja saa taas tehdä mooonta kasvispöperöä
Grillikylkien kanssa maistuu raikas salaatti. Pistä ribsit suolalla, laakerinlehdillä ja maustepippurilla maustettuun veteen kiehumaan noin 45 minuutiksi
Viikonloppuna kokeiltiin yhtä uusimman Glorian ruoka & viini -lehden grillausresepteistä. Alkujaan resepti oli tarkoitettu ribseille, mutta kaupasta lähti epähuomiossa mukaan grillikylkeä ilman luita
K. e. s. ä. l. o. m. a. k. u. n. i. j. h. t. y. p. (. 1. 0. r. ). ,. v. d. ö. E. g. O. -. b. q. T. A. M. Y. 8. f. L. 6. G. 2. ½. 3. 5. c. w. 4. Ä. U. S. N. H. '. ) l. d l. t l
S. a. i. n. k. u. t. s. K. o. l. L. h. p. r. m. -. e. j. ä. ,. v. g. f. T. y. I. ö. P. E. b. q. J. H. O. d. G. 9. 0. M. 2. 1. 5. 3. /. w. c. 4. d l. t l
Grillikylki keitettiin ennen marinointia täältä peräisin olevalla Hans Välimäen ohjeella. Ja tämän julistuksen jälkeen toivon, etten tuota kenellekkään pettymystä
En ole vieläkään päässyt sinuiksi sanan "ribs" kanssa, että voinko sanoa ribsit vai miten se fiksusti taipuu (joo, kuulun siihen koulukuntaan joka sanoo muffini ja muffineita jne
Grillikylki on hyvä tehdä jo esimerkiksi edellisenä päivänä valmiiksi. GrillikylkiGRILLIKYLKI 1kg MAUSTAMATONTA(. chiliätuoretta timjamia4 valkosipulin kynttäsuolaapippuriavettä Ota grillikylki lämpiämään n
Grillikylki pois uunista, antaen levähtää hieman ennen grillaamista. Porsaan grillikylki ensin 1½ tuntia uunissa, lopuksi grillissä glaseerattuna tällä mainiolla kastikkeella
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.