Lisää Osso Buccon lientä kauhallinen kerrallaan. Kauhoin siis lientä padasta risottoon ja samalla vaihdoin kattilassa olleen liemen kanaliemestä paahdettuun salottisipuliin
Se on sahramilla maustettu risotto, jota yleensä nautitaan ossobuccon kanssa. Mutta tällä kertaa kokatessani saivat sienet olla, mielessä pyöri risotto allamilanese
Lisää viini ja sahrami ja mausta suolalla ja pippurilla. Ohje riittää 4. lle henkilölle. 125 g voita. 900 g nahatonta, luutonta kananrintaa ohueksi viipaloituna
Edesmenneen elBulli-ravintolan keittiöpäällikkö Ferran Adriàn Family Meal- kirjassa sahramirisotto tehdään hiukan eri tavalla kuin olen tottunut risottoni aiemmin tekemään, ja päätin testata tätä tapaa
M. u. t. a. m. v. o. s. i. e. n. k. ä. l. y. ö. r. J. ,. j. h. d. N. p. g. b. c. S. T. E. Ä. A. (. 2. 5. ). O. &. R. 1. 0. /. -. L. P. H. U. K. 3. V. 4. I. 9. 6. G. 7. C. 8. =. +. Y. d l
Kun sipulit ovat kuullottuneet, lisää riisit ja kuullota niitä koko aika lastalla pyöritellen. Risotto milanese 4 – 6 annosta. Italiassa Villa Quarantassa joimme Tommasin Amarone Ilsestante 2005, joka toimi vallan mainiosti annoksen kanssa
Lihasta saadaan kuitenkin hauduttamalla tavattoman mureaa. Ossobuco on kiinnostanut mua jo usean vuoden ajan, vaikka en ole edes tiennyt minkälaisesta ruoasta on kyse
Itse käytin ranskalaista hunajalla maustettua Soignon Merci Chef -vuohenjuustoa, joka toimi hyvin. Ala lisätä kasvislientä edelleen koko ajan sekoitellen kauhallinen kerrallaan niin, että lisäät uutta, kun vanha on lähes kokonaan imeytynyt
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.