Tarjoile tuoreen lämpimän leivän kera. Tee ossobucon kalvoon yhteen kohtaan viilto. Laske uunin lämpö 100 asteeseen ja hauduta kuusi tuntia, kunnes ossobuco on ylikypsää
Uusi lähikauppamme mainoisti loppuviikolla ossobuco kiekkoja tarjouksessa, ja koska en ole aiemmin itse näistä mitään valmistanut niin nyt oli hyvä hetki tutustua tähänkin ruhonosaan
Nauti kunnolla kylmän alsacelaisen pinot grisin kanssa, vaikkapa Adamin Pinot Gris Reserven keralla. Tämä tiikerirapujen ohje on ranskalaisvivahteinen, ihan pelkästään sillä perusteella että oliiviöljyn sijaan paistamiseen käytetään runsaasti voita
T. a. l. v. e. t. k. m. i. s. y. ö. d. ä. u. h. j. o. n. r. O. b. c. p. M. ,. K. J. V. g. S. E. 1. 2. 5. -. 4. 0. (. ). P. L. A. 7. G. 3. z. N. R. k g. d l. t l
Cremolataa ei Osso Bucco enää kaipaa, kun sen tarjoilee sitruunarisoton kera. Tarjoa risoton kera. Tällä kertaa tilaamamme karitsan niska oli viipaloitu, joten päätin kokeilla valmistaa niitä Osso Buccon tyyliin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.