U. u. n. i. s. a. p. h. d. e. t. m. k. b. r. o. l. j. ä. v. Y. y. K. H. ,. J. V. P. 1. 3. €. 6. 2. /. ö. S. B. O. M. I. g. 0. 5. -. N. (. ). 4. L. A. 8. f. T. k g. d l
Tällainen ohje tupsahti syliin yllättäen ja pyytämättä ja pakkohan sitä oli kokeilla. Koska tuota Ras El Hanout-mausteseosta ei mistään tähän hätään löytynyt, piti se myös tehdä itse
Kikherneistä ja tuoreesta pinaatista syntyy kädenkäänteessä maistuva lisäke tai jopa pääruoka ja broilerin rintafileistä paahdettuna sweet & sour -kastikkeen kera oivaa vatsantäytettä
On tehnyt jo jonkin aikaa mieli näitä broilerin leivitettyjä leikkeitä. - Kasta broilerin fileeleike yksi kerrallaan kananmunassa ja leivitä jauhoseoksessa
Pitkästä aikaa ostin broilerin koipireisiä ja mielessä vilahti taas se tuttu ja helppo uuniohje. Silloin ruoka on sopivan kypsää ja broilerin lihat irtoaa luista kuin itsestään
Tänään taas helposti hyvää eli broileria riisipedillä. Mulla oli Lidlistä pakasteena ostettuja broilerin rintafileitä paketillinen mutta aiemmin olen käyttänyt myös koipi-reisipaloja, rintapaloja tai siipiä tämän uuniriisin kanssa
Vietin tänään kirjoituspäivää kotona ja valmistin lounassalaattini siitä, mitä kaapista löytyi. Paahdetuista punajuurista ja mantelilastuista, vuohenjuustosta sekä jääsalaatista syntyi mitä mainioin salaatti, jonka silasin hunajavinaigretellä
) Tässä postauksessa keskityn kuitenkin älynhelppoihin paahdettuihin pähkinöihin, nams. Pieni varoituksen sana on kuitenkin paikallaan ennen kuin aloitat tekemään näitä muscovadosokerilla kuorrutettuja paahdettuja pähkinöitä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.