Löysin kaupasta suomalaista lehtikaalia. Olen odottanut milloin sitä saa, sillä haluan käyttää sitä sen suuren kuitupitoisuuden takia, 100 g päivässä täyttää kuitujen tarpeen
Mureke on se ruoka,mitä aika useinkin tehdään(tai usein ja usein,ehkä n. kerran kk) ihan vaan siksi, kun se on niin helppo lykätä uuniin,(ja on tietysti hyvää)milloin sinällään,milloin pekonilla peitettynä,milloin täytettynä,ilman lisukkeita tai lisukkeiden kanssa,kuten tässä sipulin ja omenan
P. a. r. i. v. k. o. h. u. p. e. n. m. t. M. ä. l. ö. y. f. s. ,. j. b. g. S. H. d. K. A. T. E. …. -. D. (. 1. 5. c. ). 2. 7. 0. 4. /. 3. L. 8. V. Y. 6. O. J. N. c m. d l. t l
Kuori juurekset ja sipulit. Pilko ne peukalonpään kokoisiksi paloiksi. Mausta poronpotkat suolalla ja pippurilla, jauhota ne kevyesti ja ruskista pannulla öljyssä
Kermainen sienikastike maistuu uunissa paahdetun maalaiskanan kanssa, ja tietysti toimii mainiosti myös grillatun tai pannulla paistetun naudan tai possun pihvin kera
O. n. k. o. s. i. u. l. a. v. e. ä. p. h. r. t. m. A. K. j. ö. S. y. ,. d. V. 7. -. 8. 4. 0. P. 5. g. 1. ½. 3. 2. f. M. (. ). L. J. T. *. ü. b. ô. N. d l
Itsenäisyyspäivän alkuruoka. Todella hyvää, vaikka itse sanonkin. Ixuksenkin säädöt osui omasta mielestä sen verran hyvin kohdalleen, että luukutetaan kahdella kuvalla
Elokuu tuo ruuanlaittoon syksyn makuja ja mikä olisikaan parempi aika valmistaa sieniruokia. Olen makujen suhteen aikalailla "kaikkiruokainen" ja etenkin syksy houkuttaa herkuttelemaan sieniruoilla
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.