Nyt on tullut jaettua parhaat reseptini jo uuden vuoden pöytään ja tänään pistetään vuosi pakettiin jo hieman etuajassa, sillä huomenna en aio blogiani päivitellä, vaan keskittyä olemiseen ja hiihtämiseen Lapin rauhassa
N. e. t. i. n. o. a. v. u. s. ,. r. l. h. k. p. y. d. f. ". M. m. ä. -. j. ö. S. I. (. R. A. g. b. K. 1. 6. ). E. P. J. H. T. 2. 5. 0. B. V. L. 3. 4. 7. d l. t l
makeimman herkun tekoon. Osallistun herkullisella muscovadokakulla Vuoden makein herkku -kisaan. Kakussa on muscovadosokerin lisäksi muun muassa banaania, kookosöljyä ja suklainen täyte
Suosittelen, että teette rieskat ( tässä tapauksessa siis perunarieskat ) itse, sillä lopputulos onpaljon mehevämpi ja maukkaampi mitä kaupasta ostetuissa valmiissa rieskoissa
Alkuvuonna julkaistu Suuri suomalainen grillikirja oikein innostaa siirtämään keittiön taivaan alle ulkosalle ja elämään monta kuukautta pelkän grillin varassa
a. s. k. r. t. e. l. i. n. m. y. ö. p. u. b. o. R. v. ä. h. j. f. K. 1. 0. %. g. V. (. ). ,. T. d. D. c. H. P. -. E. F. J. S. 3. 5. I. 2. M. 6. 7. A. n l
Bongasin nimittäin kermatoffeisen popcorn-juustokakun reseptin eräästä brittiläisestä "ruokapirkasta", jota sitten hienosäädin suomalaiseen juustokakkumielikuvaani sopivaksi
Tämän kuorrutteen spesialiteetti on kuitenkin sen helppoudessa ja nopeudessa. Karkkiyllätyksellä täytetty, syötävä pinjata sopii hyvin myös suomalaiseen uuden vuoden juhlaan
Moni ohjeista on ehdottomasti myös omia suosikkejani ja olen käyttänyt ohjeita lukuisat kerrat. Mukana on sekä makeaa että suolaista ja voin lämpimästi suositella kaikkia reseptejä jos et vielä ole ehtinyt kokeilla niitä
s. i. n. ä. e. t. a. o. T. m. h. r. k. u. l. v. j. p. y. b. g. L. c. ,. ö. J. d. A. ". B. H. f. 1. 4. 0. 8. 3. V. E. 2. 5. 6. -. 7. 9. K. N. S. (. ). i l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.