Inhoan ruuan heittämistä roskiin. Saan valtavaa mielihyvää siitä, jos saan koottua kasaan ihan oikean aterian kaikenlaisista jääkapissa pyörivistä jämistä, palasista ja pätkistä
Maku-lehden viimeisin numero antoi vinkkiä takapihan viimeisten pinaattien käyttöön. Tämä ohje oli tarkoitettu lämpimäksi kasvislisukkeeksi – meillä se syötiin pastan kanssa ja toimi todella hyvin myös ”pastakastikkeena”
Jos mietit lasagnen tekemistä, kokeile vaihteeksi kasvislasagnea tai kasviksien kera lasagnea. Herkullinen kasvislasagne nimittäin yllätti hyvällä maullaan koko poppoon
Niin kuin perjantaina valmistamani kalarullat, tämäkin ruoka hyödynsi jääkaapin antimia. Tässä on siis käytetty kasviksia joita meillä oli, eli ohjeessa voi hyvin korvata ne jollain toisilla
Maukkaan ja täyteläisen lasagnen voi mainiosti valmistaa kasviksista ilman lihaa. Vihannekset ovat aromikkaita ja niitä yhdistelemällä saa vivahteita ja syvyyttä makuun
Löysin kaupasta suomalaista lehtikaalia. Olen odottanut milloin sitä saa, sillä haluan käyttää sitä sen suuren kuitupitoisuuden takia, 100 g päivässä täyttää kuitujen tarpeen
Mureke on se ruoka,mitä aika useinkin tehdään(tai usein ja usein,ehkä n. kerran kk) ihan vaan siksi, kun se on niin helppo lykätä uuniin,(ja on tietysti hyvää)milloin sinällään,milloin pekonilla peitettynä,milloin täytettynä,ilman lisukkeita tai lisukkeiden kanssa,kuten tässä sipulin ja omenan
Kasvislasagnea tein ensimmäisen kerran jo alkusyksystä. Kasvislasagne. Työpaikkani ruokailukäytänteitä muutettiin tänä syksynä ja minäkin syön nyt eväitä muutamana päivänä viikossa
Kasvislasagnesta kun on kyse jäi perinteinen lasagnetäyte jauheliha jääkaappiin. gluteeniton lasagnehelppo arkilasagnehelppo arkiruokahelppo kasvislasagneherkullinen lasagne kasvisJamie Oliver pastakastikeJamie Oliver pastakastike purkistakasvislasagnekasvislasagnehelppokasvislasagnelinsseilläkasvislasagne pinaatti linssitlasagne vihreistä linsseistälasagnekastike ricottalinssilasagnenopea lasagnetomaattinen kasvislasagne
P. a. r. i. v. k. o. h. u. p. e. n. m. t. M. ä. l. ö. y. f. s. ,. j. b. g. S. H. d. K. A. T. E. …. -. D. (. 1. 5. c. ). 2. 7. 0. 4. /. 3. L. 8. V. Y. 6. O. J. N. c m. d l. t l
Kuori juurekset ja sipulit. Pilko ne peukalonpään kokoisiksi paloiksi. Mausta poronpotkat suolalla ja pippurilla, jauhota ne kevyesti ja ruskista pannulla öljyssä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.