Löysin kaupasta suomalaista lehtikaalia. Olen odottanut milloin sitä saa, sillä haluan käyttää sitä sen suuren kuitupitoisuuden takia, 100 g päivässä täyttää kuitujen tarpeen
Mureke on se ruoka,mitä aika useinkin tehdään(tai usein ja usein,ehkä n. kerran kk) ihan vaan siksi, kun se on niin helppo lykätä uuniin,(ja on tietysti hyvää)milloin sinällään,milloin pekonilla peitettynä,milloin täytettynä,ilman lisukkeita tai lisukkeiden kanssa,kuten tässä sipulin ja omenan
P. a. r. i. v. k. o. h. u. p. e. n. m. t. M. ä. l. ö. y. f. s. ,. j. b. g. S. H. d. K. A. T. E. …. -. D. (. 1. 5. c. ). 2. 7. 0. 4. /. 3. L. 8. V. Y. 6. O. J. N. c m. d l. t l
Kuori juurekset ja sipulit. Pilko ne peukalonpään kokoisiksi paloiksi. Mausta poronpotkat suolalla ja pippurilla, jauhota ne kevyesti ja ruskista pannulla öljyssä
Kevyt papusalaatti on hyvä eväs retkikoriin. 1. Liota ja keitä pavut pakkauksen ohjeen mukaan tai käytä veteen säilöttyjä papuja, jotka pitää huuhtoa ja valuttaa hyvin
Värikäs papusalaatti joka piti tehdä jo ikuisuus sitten mutta syksyn alussa täällä saatavilla olevat keltaiset taatelit ja tietyt tuoreet pavut eivät enään ole kauppojen hyllyisssä,joten salaatti muuttui aika lailla erilaiseksi
Itsenäisyyspäivän alkuruoka. Todella hyvää, vaikka itse sanonkin. Ixuksenkin säädöt osui omasta mielestä sen verran hyvin kohdalleen, että luukutetaan kahdella kuvalla
MEKSIKOLAISTYYLINEN PAPUSALAATTI. Erilaiset ruokaisat salaatit jatkavat suosikkina ruokalautasellani. Jos haluat salaatin sijaan papusalsaa, niin heitä kaikki papusalaatin ainekset kattilaan, lisää 1 prk tomaattipyrettä ja 1-2 dl vettä ja kiehauta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.