K. o. k. e. i. l. n. j. ä. r. a. t. h. d. s. Y. v. u. ,. O. p. ö. y. E. F. c. b. G. &. -. m. J. N. I. S. T. U. L. /. w. g. f. _. =. 1. 0. 5. 4. 7. 8. 9. 3. %. B. 2. A. 6. D. P. R. M. H. (. ). '. z. W. x. C. B %. A %. o g
Kastikkeeksi luulin laittavani hollandaisekastiketta, mutta koska maustoin kastiketta sitruunamehun lisäksi myös kuivatulla rakuunalla, tulinkin ilmeisesti laittaneeksi bearnaiskastiketta
Vaikka löytyyhän kaupoista nykyään parsanippuja pitkin talveakin. Eli parsat. Kirkastetulla voilla kastikkeesta tulikin tosi täyteläistä ja normaalia hieman paksumpaa
J. o. s. j. k. u. n. h. m. a. t. l. i. e. ä. ,. r. p. y. v. T. d. ö. K. P. N. U. (. 4. ). 1. g. f. 3. -. *. 7. 5. 2. S. M. L. 0. H. R. &. /. V. E. O. A. 8. W. Y. k g. d l
Ruokaidolini ja vegeruokajeesus Minimalist Bakerin versio iski muhun järkyttävän parsa/pasta/herkkusienihimon, joka täytyi minimoida asiaankuuluvin keinoin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.