Mieheni kertoi tänä aamuna miten oli telkkarissa nähnyt tehtävän uppomunaa mikrossa ja sitä tekotapaa vähän epäilin, etenkin kun muistelin, että uppomunan keitossa pitäisi vielä läträtä etikankin kanssa
Meillä syötiin pitkäperjantaina parsarisottoa. Systeri kokkasi sen vuosi sitten löytämällään luottoreseptillä, sanoi sillä tulevan paras parsarisotto evö ja kun risottoni olin syönyt, en voinut olla enempää samaa mieltä
Nuuka emäntä oli laittanut talteen kaksi kuorineen keitettyä perunaa, jotka ruualta jäivät syömättä. Keitetty peruna on aika hyvä jääkaappiin jemmattava
Koska pidän nimeä "ohratto" rumana ja ei-herkullisena, en tykkää sitä käyttää. Sille pitäisi keksiä parempi ja herkullisempi nimi ettei tule ihan ometta tai navetta mieleen
PARSARISOTTO KUKKAKAALISTA. Vaikka olenkin ruokaan liittyvissä asioissa melko joustava. ja erittäin kokeilunhaluinen, niin muutamassa asiassa on aivan pakko nipottaa
En enää muista missä törmäsin tähän Soul Kitchenin parsarisotto-ohjeeseen, mutta kun sitä siinä niin kovasti kehuttiin niin ei kai sitä muuta voinut kuin testata ohjetta
KAMPASIMPUKKA - UPPOMUNASALAATTI. Uppomuna on hieno ja kaunis lisuke. Kampasimpukka on taas hieno ja jopa kaunis äyriäinen, nilviäinen, äyriäinen no simpukka kumminkin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.