Lukijanani muistat varmaan että olen erittäin addiktoitunut pasta carbonaran ystävä. Siellähän kuuluisia Marco Pierre White opetti amatöörikokkeja kokkaamaan täydellistä pasta carbonaraa ja sitähän oli lähdettävä kokeilemaan
Palermonpasta on Lahden kouluissa suosituin kouluruoka. Broileri yhdistettynä pastaan,kermaan, juustoraasteeseen & mausteiseen kastikkeeseen ei yksinkertaisesti voi mennä pieleen
Oli miten oli mutta carbonara on Italian Lazion maakunnalle ja Rooman kapungille ominainen pastaruoka, jossa on guancialesta, pecorinosta ja kananmunista tehty kastike
Lopulta päädyin helppoon mutta maukkaaseen pastaan sekä broilerin sisäfileeseen kermakastikkeessa. Eli keitä haluamasi sorttista pastaa pussin ohjeen mukaan haluamasi määrä
elikkä siis vihaista tai tulistunutta pastaa. Ja sitä se onkin, sillä tämä pasta lämmittää mukavasti, melkein kuin kokin huono päivä olisi siirtynyt lautaselle
- Valuta kypsynyt spagetti lävikössä ja lisää se pekonin sekaan kuumalle pannulle. Pasta Carbonara, erittäin hyvä ja helppo arkiruoka joka valmistuu hetkessä
Ja tällä kertaa en ripotellut pinnalle normaalia pastajuustoa, vaan laitoin vuohenjuuston palasia. Tämä herkullinen pastaohje löytyi Kotiliedestä, Valion Crea ruokakerman mainoksesta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.