Pastaa hollandaisekastikkeessa ja paahdettua parsaa
Ruoka-alkemisti -blogi
Ruoka-alkemisti -blogi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Pastaa hollandaisekastikkeessa ja paahdettua parsaa
  • 4 annosta
  • Paahdettu parsa
  • 200-300 g tuoretta tankoparsaa
  • 1 rkl öljyä
  • 1 valkosipulinkynsi suolaa
  • Cashewhollandaise
  • 3 dl liotettuja cashewpähkinöitä
  • ½ sitruunan mehu
  • n. ½ dl vettä
  • ½ dl ravintohiivahiutaleita
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 tl hyvää sinappia
  • 1 tl kurkumajauhetta
  • 1/4 tl pippuria
  • 1/4 tl suolaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.