H. e. l. m. i. k. u. n. r. o. a. h. s. t. d. v. V. j. ä. ,. y. O. P. ö. p. x. -. I. (. ). K. A. Y. w. E. 3. 1. 8. 0. g. 4. 2. ". C. T. L. 5. J. S. R. U. 6. n l. k p
Lisää valkosipuli, öljy ja parmesaani. Mausta suolalla, mustapippurilla ja parmesaanilla. Sekoita ainekset keskenään ja vaivaa taikinaa noin 10 minuuttia kunnes siinä on hyvä sitko ja taikinasta tulee kiiltävä ja joustava. 250 g durumjauhoja. 1 nippu lehtipersiljaa
Keitä pastaa, kunnes se on lähes al denteä. Tarjoa annos tuoreen persiljanja parmesaanin kera. Olen erityisen mieltynyt litteässä tölkissä oleviin voipapuihin, joiden tomaattikastike on maustettu kevyesti tillillä ja roseepippurilla
Tarjoa kepeän italialaisen punaviinin ja tuoreen patongin kera. Lauantai-illallisen ensimmäinen ruokalaji oli kuivatuista osterivinokkaista tehty kermapohjainen pasta
Tänään herkuttelimme välimerellisellä kasvispaistoksella ja kanafileillä vuohenjuustonkera. Ateriakokonaisuus oli mainio ja sai ruokakriitikoiltani loistopisteet
Laitoin juustoa kevyesti viinietikalla suihkutetulle salaattipedille ja lisäsin päälle hilloketta. Tällä kertaa kokeilin hillokettani kotimaisen Kolatun juustolan vuohenjuuston kaveriksi
Onnekseni gluteenitonta pastaa löytyy miltei joka supermarketista, jahiljattain suosikkimerkkini Barilla toi myös markkinoille oman valikoimansa gluteenittomia pastoja, ja ne ovat kyllä huippuhyviä
Uunipunajuuri ja –porkkana vuohenjuustonkera on mainio lisuke kala- ja liharuokien kanssa. Pähkinäkuoreessa sanottuna, olen jo kolme kuukautta treenannut vastuskuminauhalla ja tuloksia on syntynyt, kroppani lihaskunto on tasaisesti vahvistunut ja olen laihtunut, mutta teen siitä jossain vaiheessa, kun saan kaikki ajatukseni kunnolla Wordiin, kunnon postauksen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.