lautasella siis hirvenlihakäristystä, selleripyreetäja puolukkasurvosta. Lisukkeeksi tein vielä paahdettujaruusukaaleja, joita onkin tullut viime aikoina syötyä paljon juuri edellä mainitulla tavalla
AvainsanatPaijan tilateurastamo, pata, possu, possunposki, ruoka, tattiliemi, ylikypsä. ensin Urjalaan, Paijan tilateurastamoon, jonka lihoja olen jo pidemmän aikaa himoinnut
Soseuta seos sauvasekoittimella, mausta suolalla ja nosta tarjolle. Hauduta sellerikuutioita kermassa niin kauan kunnes sellerit ovat kokonaan pehmenneet
Jonkin aikaa olen myös himoinnut savustettua selleripyreetä, jossain sen bongasin, en oo aiemmin maistanut, mutta kuulosti niin ÄLYTTÖMÄN hyvältä, että pakko tehdä siis itse
Puhdista ja paloittele sienet. Kuori omenat ja sipulit ja leikkaa lohkoiksi. Kuumenna oliiviöljy paistinpannussa ja paista siinä sieniä, omenoita, sipulejaja yrttejä, kunnes nesteet ovat haihtuneet
Minä en ole viime aikoina osallistunut kuukauden ruokahaasteisiin, osaksi sen takia kun en niissä ikinä pärjää, ja osaksi sen takia että aiheet eivät välttämättä ole olleet ihan sellaisia mihin haluaisin jotain keksiä
Pitkä opetuskokemus ja monipuolinen tietotaito ovat valttia pätevyyden lisäksi. Puhelu räjäytti potin, erityisopettajan haluttu virka Helsingissä mielenkiintoisen rennossa työympäristössä
Huomenna starttaa jälleen lokakuu ja monelle myös lihaton sellainen. Useimmiten meidän perheessä on kuitenkin vietetty kasvispainotteista kuukautta joitakin kertoja vuodessa ja tuolloin lihaa on saanut syödä kerran viikossa
Turun Food&Fun ravintoloiden vierailevien keittiömestarien finaalissa erot olivat kuulemma pieniä, mutta ymmärsin, että tällä jälkiruualla sinetöitiin voitto lopulta Fredrik Johanssonille ja sitä myöden jo toistamiseen Kaskikselle
Me bongasimme ravintolan Suomen parhaat ravintolat -kirjasta, jossa paikka sai paljon kehuja mm. Mitali luovutetaan vuosittain yleisesti arvostetulle imatralaiselle, joka on tehnyt hyvää Imatran ja imatralaisuuden hyväksi
Hip hei, vihdoinkin alkaa olla tämä talvi taputeltu ja kesää kohti mennään vauhdilla. Vaikka sää on eteläisessä Suomessa ollut viime päivinä harmaa ja pilvinen, niin valon lisääntymisen huomaa selvästi
(*Söin ja join ilmaiseksi). Riesling ja Spätburgunder -viikot ovat taas täällä. Nimensä mukaisesti tapahtuman idea on esitellä saksalaisia Rieslingejä ja Pinot Noireja eli Spätburgundereja
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.