Aivan kuten pari päivää sitten näpyttelemäni ankkaresepti, on tämäkin resepti modifioitu Sylvia Winnewisserin kirjasta Herkullisia riista- ja linturuokia
1 kilo lampaan-, naudan- tai peuranpaistia. 1 kilo lampaan-, naudan- tai peuranpaistia. Kreikkalaisen lihapadan eli stifadon ohje on ollut alusta asti ollut blogini suosituimpia
Sain hankittua ennen joulua työkaveriltani mukavan palan peuranpaistia. Nyt tuntui että olisi aika ottaa se pakkasesta sulamaan, joten sopivan reseptin etsintä oli ajankohtaista
Peuran paremmat paistit paistetaan tavallisesti kokonaisina uunissa. Hyvää niistä niinkin tulee, mutta tässä ohjeessa haudutettu punakaali istuu kääryleeksi leikatun peuranpaistin kanssa kuin nenä päähän
Tällä kertaa laitoin ylikypsää revittyä peuranpaistia, mutta perinteinen jauhelihasta tehty pihvi sekä kaikki hirven sisäfileestä teeren rintaan luontuu helposti täytteeksi
Edellisiviikonlopun ”raskas velvoitteeni” oli juoda punaviiniä. Työn alla oli kiva työjuttu. lupasin Pernod Ricardille maistella viskitynnyrissä kypsytettyä Jacob´s Creek Double Barrel Shirazia ja kirjoittaa siitä Juomavinkin blogiin
1 kilo lampaan-, naudan- tai peuranpaistia. Sukulaisporukkamme on tehnyt Kreikan-reissuja jo varmaan parinkymmenen vuoden ajan ja tuntee maan ruokakulttuurin perin pohjin
PeuranpaistitimjamirosmariinivalkosipulisuolamustapippuriOta peuranpaisti huoneenlämpöön. Veistä peuranpaistiin pieniä reikiä veitsen päällä, lihasyiden vastaisesti, joka puolelle paistia
Voitto on lunastettu ja senpä vuoksi on jälleen aihetta herkutteluun. Tällä kertaa käsissäni on uusi tuttavuus (peuranpaisti) ja uusi ihastus (juuripersilja)
Kotoa mökille roudasin pakkasesta pari kiloa peuranpaistia. Naudan Entrecote, se paras pihvi Juhannus oli varmasti suurimmalle osalle suomalaisista, ainakin ruokabloggaajille kesän kovinta syömistä ja grillaamista
1,5 kg peuranpaistia. 1. Mausta paisti suolalla ja pippurilla, ruskista se voissa kauttaaltaan. Silppua vihannekset ja laita ne murskattujen katajanmarjojen kanssa pataan
Raaputa puhdistetusta peuranpaistista veitsellä ohuita lastuja. Valmista 1-2-3-liemi (1 osa etikkaa, 2 osaa sokeria ja 3 osaa vettä), jossa on reilusti joukossa timjamia
200 g peuranpaistia. 200 g peuranpaistia. Eilen syötiin varsinaista ruokahävikin torjumisruokaa. Muutama päivä sitten valmistin pienen peuranpaistin kamadossa mediumiksi, rubissa mm
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.