Nieriää kermakastikkeessa uunissa kypsytettynä. Yksi ehdottomista suosikeistani kaloista on nieriä, se on kauniin punaista kypsennettynäkin, ja se on aivan taivaallisen herkullista savustettuna mutta paras ja helpon tapa valmistaa nieriää kypsentää se kermakastikkeessa uunissa
Maksakastikkeeseen kannattaa käyttää mahdollisimman tuoretta maksaa. Toisin kuin liha yleensä vanhetessaan mureutuu ja muuttuu paremmaksi, kannattaa sisäelimet käyttää tuoreeltaan
Hih ja kauniisti tarjolla,kertakäyttölautasella. D minä olin hirveä ilkimys,tai kuka olikaan. ) kukaan ei ollut tyhjentänyt tiskikonetta eikä myöskään täyttänyt sitä,joten perhe sai tyytyä kertisastioihin,ettei ainakaan enempää tiskiä tulisi
Uunilohta kermakastikkeessa. Helppo kalaruoka isommallekkin porukalle toteuttaa. Tällä kertaa kala valmistui ihan vaan reunalliselle uunipellille, kun ei riittävän isoa uunivuokaa ollut käytettävissä
Olen aina tykännyt lindströmminpihveistä ne kun ovat niin ihanan mehevän makuisia. Harvoin vain on tullut tehtyä sotkevan punajuuren takia mutta nyt viikonloppuna kävin ostamassa itselleni uuden apuvälineen, pienen ja kätevän silppurin
Kaikista lihankorvikkeista härkis on nykyään perheemme ehdoton suosikki. Se on kotimainen, tunnistan kaikki ainesosaluettelon ainekset, ja niitä on suht vähän
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.