Teos, on julkaissut uunituoreen leipäkirjan, TeemunjaMarkuksenleipäkirjan. Onko kirjassa jotakin uutta mitä aikaisemmin ei olisi tullut esille esimerkiksi vaikkapa Jan Hedhin mestarileipurin leipäkirjassa tai Pain de Martin blogissa tai kirjoissa
H. a. n. s. V. ä. l. i. m. k. v. T. e. u. S. t. o. A. h. O. j. p. r. d. c. &. ,. N. M. -. y. F. J. 1. 2. 3. 0. 5. g. G. è. f. (. ). K. L. Ä. R. ö. 7. 4. t l
Jos taas haluat valmissooseja, niin tsekkaapaa bloggaajaTeemun T-Barbequen sivut josta voit tilata bbq-sooseja joissa ei ole käytetty säilöntäaineita ja kaikki on omin kätösin duunattu
Hei ja Hyvää IBD-päivää. Teemu Ramstedt, Brother Christmas ja Crohn & Colitis ry oli järkännyt IBD. Mielestäni olin ansainnut pienen breikin ennen koeviikkoa, joka taas lähestyy uhkaavasti, ja bussimatkan aikana sain opiskeltua hieman sekä tehtyä fysiikan raporttiani
Markuksen kasvattama jättikurpitsasta möllötteli jääkaapissa vielä pieni pala. Jos sulle maistuu porkkanapiirakka, niin kokeilepa vaihteeksi porkkanan sijasta kurpitsaa
Tämä paranneltu porkkanakakkuversio syntyi, kun järjestelin tarjoiluja kaverini väitöstilaisuuteen. Käytin näitä lehteen suunnitelluista resepteistä paria ja sen lisäksi suunnittelin täysin uusia juttuja, kuten nyt vaikkapa tämän kyseisin appelsiini-porkkanakakun
Pienijäätelökirja suurista nautinnoista. Kotilieden leipäkirja. Mä oon joskus kauan kauan sitten poiminut kirpparilta massiivisen Kansainväliset kotiruokasuosikit-kirjan
Tekisi mieli laulaa pieni oodi tälle annokselle heti näiden riemun kiljahdusten perään. Arvokkaampien pussukoiden kohdalla taas tuntuu tuhlaukselta käyttää ne ihan vaan mun jaMarkuksen normaaliin ruokaan, että parempi odottaa sitä suuren suurta inspiraatiota tai sitten niitä erityisiä vieraita
Pienijäätelökirja suurista nautinnoista. Kotilieden leipäkirja. Muutama päivä taapäin tajusin taas, että kesä ja sen myötä uudet marjasadot lähenevät uhkaavasti ja yllättäen meidän pakastimet ovat aivan täyteen umpattuja
Tofukokeiluni jaMarkuksen kouluttaminen alkoivat turvallisesti pitsassa parmesanin kanssa. ) sitten osallistuin Bassoradion jaJalotofun järjestämään kulhoruoka-workshopiin
Nyt on oivallinen aika ollut pistää pata uuniin ja villasukat jalkaan. Sitä vain pistää padan uuniin, ja kotiin tullessa pitkän päivän jälkeen onkin jo valmis, höyryävä ateria odottamassa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.