-. -. -. -. -. -. L. i. s. ä. p. u. o. l. k. a. t. e. h. y. j. r. ). K. n. v. m. M. ,. J. d. I. N. U. S. E. P. O. A. T. (. 2. 4. 6. c. 1. 0. g. 7. W. H. V. D. 5. ö. F. 3. 9. f. /. d l
E. d. e. l. i. s. t. ä. j. u. o. k. a. n. ,. h. m. T. p. v. O. C. f. ö. y. I. r. R. G. g. P. 1. 7. 5. 6. 2. 0. F. V. K. 4. H. N. L. S. (. ). A. d l. t l
-. -. -. -. T. u. n. s. t. a. d. i. e. r. k. p. ä. h. j. l. y. m. ~. S. c. ,. o. ö. J. v. >. D. P. 1. 5. 0. g. 2. (. f. ). 4. K. L. 7. 3. O. 8. A. d l. t l
Kuuluuko siellä tammikuuhun herkkulakko, sokerivieroitus tai laihis. ~ Kinuskinen bostonkakku ~. Parasta juuri uunista tulleena nyhtöpullana, josta jokainen saa sormin repiä itselleen herkkupaloja
Itse valmistetut sämpylät ovat kyllä suurinta herkkua minkä tiedä ja niin helppo valmistaa. Vaikka sämpylät ovat valmistuksen kannalta super helppoja, niin miksei niitä tule tehtyä niin usein
Mittaa maito kattilaan ja lämmitä noin 45-asteiseksi. Nesteen tulisi olla nyt noin 42-asteista, jotta hiiva aktivoituu. Aseta uuni lämpenemään 225-asteiseksi
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. K. u. n. m. i. ä. y. t. o. s. a. d. e. h. k. l. ö. r. v. j. p. c. ,. V. ". A. S. R. G. w. P. J. '. 2. 0. E. H. /. L. 4. 1. 8. g. f. N. 5. Ä. M. Y. T. Ö. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.