P. e. r. i. n. t. s. u. k. o. v. p. a. -. l. m. j. ä. h. b. g. y. d. N. ,. I. K. G. T. L. (. ). R. c. w. 8. –. 1. 0. 4. 2. S. J. O. f. M. A. ½. 3. D. 5. t l. d l
Aloin miettiä, miten kavereilta saatuja varsia voisi hyödyntää suolaisessa ruoassa. Viikko sitten improvisoimme raparperisalsan, ja päätin kehitellä sitä edelleen
Ja hyvä niin, sillä siinä on kätevästi saanut tehtyä kaikki ruuat. Ja kaikki tälläiset "aamulla uuniin-töistä tullessa uunista pois" reseptit on ihan äärimmäisen käteviä
Siisti tankoparsojen päät ja kuori tarvittaessa hieman, jos kuori tuntuu kovin paksulta. Kiepauta pekonisiivut parsojen ympärille ja jätä ne odottamaan hetkeksi
Grillattua parsaa ja parmankinkkua. grillattujaparsoja. Ja noi tomaatit on ihania. Kuori parsat varovasti nupusta alaspäin ja kääri jokaisen parsan ympärille ilmakuivattu kinkku
G. r. i. l. a. t. u. o. h. m. s. e. n. ,. ä. k. T. -. c. j. v. V. S. p. I. K. R. y. H. b. g. d. C. ö. 2. f. 1. L. A. ½. /. 4. 3. (. ). J. P. 8. 0. Ä. t l
Keitä liemi ja vatkaa mukaan polentaryynit. Alenna lämpö keskilämmölle ja vatkaa tasaiseksi puuroksi. Ota kattila liedeltä, mausta polenta suolalla ja pippurilla
H. e. i. m. ä. p. s. n. v. h. d. o. k. t. u. r. j. a. ,. w. T. l. J. y. ). P. c. (. K. L. I. M. 5. 0. g. f. 2. 1. 4. R. N. A. ö. E. b. 3. 6. 7. G. 8. 9. O. z. S. U. -. x. V. I l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.